Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kommunen inviterer rørleggere og malere til anbudskonkurranse. Anbudet skal inneholde ideer til utførelse, prisoverslag, tidsramme og enøktiltak. Anbudskonkurranse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kommunen inviterer rørleggere og malere til anbudskonkurranse. Anbudet skal inneholde ideer til utførelse, prisoverslag, tidsramme og enøktiltak. Anbudskonkurranse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kommunen inviterer rørleggere og malere til anbudskonkurranse. Anbudet skal inneholde ideer til utførelse, prisoverslag, tidsramme og enøktiltak. Anbudskonkurranse

2 Oppdragsbeskrivelse Skolekjøkkenet på Sør – Odal Ungdomsskole skal renoveres fullstendig dvs. at alle overflater skal fornyes eller skiftes ut. Det vil si at alle tak, vegger og vinduskarmer skal males. Veggene kan ha en fondvegg i en kontrastfarge eller det kan brukes dekor av ulike slag.

3 Røropplegg og hvitevarer skal byttes ut, kjøkkenet regnes som våtrom og har sluk. Rommet er 40 kvm stort, innredning og røropplegg er fra byggeåret 1961. Veggene er 8 og 5 meter, og høyden er 2, 5 meter. Det er fire vinduer i rommet. Estimert materialbruk: 5 kjøkkenstasjoner med vask 1 stk. industrioppvaskmaskin. 1 vaskemaskin og tørketrommel skal monteres.

4 Presisering av utførelse I konkurransen legges det vekt på at rommet skal være et arbeidsrom der man blir inspirert til innsats og kreativitet på kjøkkenet. Fargevalg og utførelse bør vise at man tenker langsiktig og kunne tåle ulike trendskifter og hard bruk, men med rom for kreative løsninger som skal inspirere de som skal være i rommet. Dere skal beskrive arbeidsfordeling og rekkefølge på arbeidet, vis at dere kan planlegge og dermed være effektive.

5 Frist og praktiske opplysninger Anbud skal presenteres i uke 50. Det skal presenteres med powerpoint med bilder og fargeeksempler. Anbudet skal også presenteres på engelsk. Det vil bli lagt vekt på estetisk sans, kreativitet, økonomi, tidsbruk og miljøvennlige tiltak. Egne vurderingskriterier i hvert enkelt fag blir delt ut og lagt ut på It’s learning.


Laste ned ppt "Kommunen inviterer rørleggere og malere til anbudskonkurranse. Anbudet skal inneholde ideer til utførelse, prisoverslag, tidsramme og enøktiltak. Anbudskonkurranse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google