Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt.

2 Utforming Helt fra starten av har du tilgang til vakre bredskjermstemaer som du enkelt kan endre i samsvar med din stil. Hvert tema har mange forskjellige fargevarianter som du kan sette sammen og blande. Nye funksjoner som Slå sammen figurer og en pipette for fargetilpassing åpner helt nye muligheter for utformingene dine. Still opp oppsett, bilder og diagrammer på sekunder med støttelinjer for justering og smarte støttelinjer.

3 Imponer Den forbedrede presentatørvisningen har nye verktøy som gir deg kontroll. Det nye Automatisk utvidet bruker umiddelbart de riktige innstillingene for deg slik at du kan konsentrere deg om det du sier i stedet for skjermen. Lysbildezoom – Få publikum til å fokusere på idéene dine. Bare klikk for å zoome inn og ut på et bestemt diagram eller bilde. Lysbildenavigatør – En funksjon som gjør at du visuelt kan lete etter og navigere til andre lysbilder uten å forlate lysbildefremvisningen. Publikum ser bare lysbildet du presenterer.

4 Samarbeide Rediger med andre fra forskjellige PCer samtidig, og ha samtaler med forbedret kommentering. Det er enkelt å dele på nettet. Selv om publikum ikke har PowerPoint, kan du enkelt projisere til deres nettleser med Presenter på nettet. Arbeid sammen med andre samtidig fra forskjellige steder, uavhengig av om du bruker PowerPoint på skrivebordet eller PowerPoint Web App.

5 PowerPoint 2013 Du kan på en intuitiv måte utforme vakre presentasjoner, enkelt dele og arbeide sammen med andre og gi en profesjonell fremstilling med avanserte presentatørverktøy. Finn mer informasjon på Komme i gang-senter for PowerPoint (Klikk på pilen når du er i Lysbildefremvisning-modus)


Laste ned ppt "Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google