Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Selvfølelse og selvtillit Leksjon 14. Selvfølelse ”Bevisstheten om verdien av egen person” Knyttet til selvinnsikt Vår egen opplevelse av hvem vi er og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Selvfølelse og selvtillit Leksjon 14. Selvfølelse ”Bevisstheten om verdien av egen person” Knyttet til selvinnsikt Vår egen opplevelse av hvem vi er og."— Utskrift av presentasjonen:

1 Selvfølelse og selvtillit Leksjon 14

2 Selvfølelse ”Bevisstheten om verdien av egen person” Knyttet til selvinnsikt Vår egen opplevelse av hvem vi er og hvordan vi forholder oss til det Dårlig selvfølelse fører ofte til følelsen av Å være mislykket og utilstrekkelig Skam Og kan henge sammen med depresjon og angst

3 Selvtillit ”tillit til meg selv” Følelse knyttet til vår tillit til å prestere i ulike oppgaver. Jobb Styrer og verv Idrett Foreldrerollen Man kan ha god selvtillit på et område, og dårlig på et annet.

4 Selvtillit vs selvfølelse Kan man ha god selvtillit, men dårlig selvfølelse? Selvtillit= Handler ofte om den ytre fasaden Selvfølelse=Er vår indre aksept om oss selv


Laste ned ppt "Selvfølelse og selvtillit Leksjon 14. Selvfølelse ”Bevisstheten om verdien av egen person” Knyttet til selvinnsikt Vår egen opplevelse av hvem vi er og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google