Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN TIL MARKER SKOLE Vi skal gjennomføre en uformell undersøkelse ved bruk av et digitalt verktøy, Kahoot, her i kveld. Vi ønsker derfor at dere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN TIL MARKER SKOLE Vi skal gjennomføre en uformell undersøkelse ved bruk av et digitalt verktøy, Kahoot, her i kveld. Vi ønsker derfor at dere."— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN TIL MARKER SKOLE Vi skal gjennomføre en uformell undersøkelse ved bruk av et digitalt verktøy, Kahoot, her i kveld. Vi ønsker derfor at dere har nettilgang. Dette får dere ved å koble dere opp mot det trådløse nettet: Gjestenett. Følg instruksjoner og vips så har du nettilgang.

2 Presentasjon 5.trinn Kontaktlærer: Ellen Louise Hattestad 6. trinn Kontaktlærere: Ingebjørg Bjørklund og Tine Bjerke 7. trinn Kontaktlærere: Gro Stadshaug og Ann-Sofie Gruvborg

3 Marker skole Marker skole er en 1-10 skole med 380 elever. Barnetrinnet, trinn 1-7, har 253 elever, og ungdomstrinnet, trinn 8-10, har 127 elever. På SFO er det nå innmeldt 95 barn. Rektor Mona Søbyskogen Avdelingsleder 1.-4.trinn May Kristin Hattestad Avdelingsleder 5.-7.trinn Linda Berget Ringnes Ass.rektor 8.-10.trinn Bjørn Furulund Inspektør Sigmund Hov SFO Hanne Høgaas

4 Viktig samarbeid med andre instanser og fagpersoner Spesialpedagogisk koordinator Sosiallærere Helsesøster PPT BUP Barnevernet

5 Marker skole §9a – Elevens rett til et godt psykososialt miljø på skolen Nullmobbing.no Sosial læreplan for Marker skole – beskrivelse av forebyggende arbeid og rutiner når rettighetene til eleven er brutt. Sosial læreplan for Marker skole Er du i tvil  ta ALLTID kontakt! Viktig med direkte kommunikasjon mellom skole og hjem. Både elever og foreldre kan benytte seg av en meldetjeneste som ligger på vår hjemmeside, www.markerskole.nowww.markerskole.no

6 Mangfoldet og samarbeid Uformell spørreundersøkelse for å vise mangfoldet i denne foreldregruppa som er her nå

7 Hvilken påvirkningskraft har vi som foreldregruppe? Vi er barnas viktigste forbilder! Inkluderer vi alle i voksenmiljøet? Hvordan skal vi forvente det av våre barn om vi ikke gjør det selv? Forskning viser at når barn vet at vi i voksenmiljøet har en god kommunikasjon bidrar dette til å forbygge mobbing. Foreldrenettverk hvor alle er inkludert og føler seg sett er viktig.

8

9 Sosiale medier

10 Endring av skoletider Bakgrunn for endringen: Helhetlig vurdering av organiseringen av skoledagen; tidligere start  tidligere slutt. Prosessen: Høsten 2015 varslet skolen Østfold kollektivtrafikk om ønske om å endre skoletider. I februar 2016 fikk skolen klarsignal på å kunne gå videre i prosessen med å endre skoletidene. FAU ble informert av rektor om endringene. Saken ble også politisk behandlet. Konsekvenser for våre skolebusser/rutetider ble skolen informert om i august. Oppslag i Smaalenene. Møte med ØKT 20/9.

11 IST kommunikasjon Skolen er i gang med å innføre et nytt meldingssystem via SMS. Skolen/kontaktlærer/trinnleder kan sende ut felles meldinger via SMS. Foresatte kan sende beskjeder til lærere på skolen. Ann-Sofie Gruvborg: ANGR – mellomrom – beskjed Dette vil erstatte meldingsboka på sikt. Når man melder fravær i dette systemet, registreres fraværet som dokumentert i våre fraværsføringer.

12 Videre i kveld: 5. trinn: Klasserommet 6. trinn: Personalrommet 7. trinn: Festsalen


Laste ned ppt "VELKOMMEN TIL MARKER SKOLE Vi skal gjennomføre en uformell undersøkelse ved bruk av et digitalt verktøy, Kahoot, her i kveld. Vi ønsker derfor at dere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google