Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi tenner våre lykter Sneen dalte lett og fin Og strøk blidt mot ruten min I morges da jeg drømte på min pute Vi tok skjerf og votter på Hastet veldig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi tenner våre lykter Sneen dalte lett og fin Og strøk blidt mot ruten min I morges da jeg drømte på min pute Vi tok skjerf og votter på Hastet veldig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi tenner våre lykter Sneen dalte lett og fin Og strøk blidt mot ruten min I morges da jeg drømte på min pute Vi tok skjerf og votter på Hastet veldig med å gå Snart var det tusen barnespor her ute.

2 Refr: Og vi tenner våre lykter når det mørkner Og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner Kanskje lyser de til kvelden si’r godnatt.

3 Først så dro vi kjelken opp På en diger bakketopp Så suste vi av sted langt ut på jordet. Og så bar det opp igjen Snart var vi på topp igjen Så lo vi mens vi akte, små og store.

4 Refr: Og vi tenner våre lykter når det mørkner Og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner Kanskje lyser de til kvelden si’r godnatt.

5 Vi har bygget oss et slott Som vi syns er stort og flott Med snedronning og sneprinser med jakker Snart tar snedagen farvell Vi går hjem for det er kveld Vi ser på him’len at det lir og lakker.

6 Refr: Og vi tenner våre lykter når det mørkner Og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner Kanskje lyser de til kvelden si’r godnatt.


Laste ned ppt "Vi tenner våre lykter Sneen dalte lett og fin Og strøk blidt mot ruten min I morges da jeg drømte på min pute Vi tok skjerf og votter på Hastet veldig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google