Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

INTEGRERING Inkluderende arbeidsliv i praksis på Coop Mega Molde.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "INTEGRERING Inkluderende arbeidsliv i praksis på Coop Mega Molde."— Utskrift av presentasjonen:

1 INTEGRERING Inkluderende arbeidsliv i praksis på Coop Mega Molde

2 Innhold  Litt om Coop Mega Molde  Integrering/inkludering  Målet med prosjektet

3 Litt om Coop Mega Molde «Et hav av fristelser» Molde`s største matbutikk…  134 mill omsetning ( netto ) !  44 ansatte med stort og smått !  Fra 6 forskjellige nasjonaliteter !  16 meter med ferskvarelinje !  Stor og innholdsrik Frukt&Grønt avdeling!

4 Integrering/Inkludering Vårt aktive samarbeide med Molde Voksenopplæring  Starta i 2014 hvor vi tok i mot en elev i forbindelse med språkpraksis  Vi hjalp til med å filme en «jobbintervju» - frekvens, - som blir brukt aktivt i undervisninga, - og som har vært veldig nyttig!  I 2015 takka vi JA til å være med i et samarbeid rundt «Prosjekt Jobbnettverk»!  5 aktører fra næringsliv og offentlig sektor er med : Molde Eiendom kf Renhold Posten Bring Coop Mega Molde De kommunale barnehagene (v/ Langmyra barnehage) Hotell Nobel ( noen bedrifter inn, noen ut )

5 MÅLET MED PROSJEKTET…  Vi fikk komme med innspill på hva som var viktig/utfordringer for oss arbeidsgivere som har flyktninger/innvandrer i praksis eller i jobb hos oss.  Da i forhold til f.ex : Holdninger til norskarbeidsliv, VI MÅ TØRRE Å STILLE KRAV !  Språket er det viktigste for å få en jobb..  Håndhilse  Arbeidstider  Kvinnelige sjefer..  Arbeidsklær..( Viktig og riktig, spes hodeplagg ) Begrepet « TAUSHETSPLIKT» Alt dette munnet ut i en filmproduksjon i samarbeid med Molde VGS ( medie,-og kommunikasjonslinja ( 2. års elever )! Vi hadde filmpremiere i januar i år, hvor alle 5 filmene ble vist til stor JUBEL

6 Som avrunding… takk for invitasjonen


Laste ned ppt "INTEGRERING Inkluderende arbeidsliv i praksis på Coop Mega Molde."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google