Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)"— Utskrift av presentasjonen:

1 Høsten 2016

2 Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)

3 Vi oppfordrer foreldre til å la elevene gå til skolen. Hvis dere allikevel må kjøre elevene, må dere ikke kjøre inn på parkeringsplassen, men slippe barna av i busslommen eller ved Helgø. Refleksvester bør brukes av elever som sykler og går til skolen. Skolen og FAU oppfordrer til å vente med sykling til og fra skolen til barnet går i 5. klasse.

4 FRAVÆR/PERMISJON Dersom barnet ikke kommer på skolen, skal foresatte umiddelbart gi melding til minst to ansatte på trinnet/ evt også SFO hvis aktuelt om fraværet. Dersom en elev er fraværende uten at skolen har fått melding fra foresatte, tar kontaktlærer kontakt med foresatte. Lærer kan gi tre dager fri (skriftlig melding), ut over dette skal det søkes rektor via skjema som ligger på hjemmesiden.

5 Elevsamtaler En samtale om høsten og en om våren. I tillegg kommer konferansetid/utviklingsamtale hvor foresatte møter en gang om høsten og en gang om våren. Kontaktlærer har også avsatt en time på timeplan hvor foresatte kan få kontakt med lærer – samt ellers ved behov. Foreldremøter 2 foreldremøter i året. Klassekontakter og kontaktlærere har samarbeid om agenda – særlig gjelder dette møtet til våren. Telefontid Kl.07.30-14.30. Da har vi administrasjonskonsulent tilstede.

6 Vi fokuserer på gode og positive regler for samhandling og samarbeid.  Jeg skal være høflig og ta hensyn til andre (Ikke skade andre)  Jeg skal være vennlig og hjelpsom (Ikke såre andres følelser)  Jeg jobber godt og har gode arbeidsvaner (Ikke ødelegge for deg selv eller andre)  Jeg skal ta vare på skolens og andres eiendom (Ikke ødelegge andres ting)  Jeg skal lytte (Ikke forstyrre andre)  Jeg skal være ærlig og snakke sant (Ikke dekke til sannheten eller lyve).

7 STOPP!

8  Når noen gjør noe jeg ikke liker  Når jeg ser at noen ikke er greie med andre.

9  Jeg stopper!

10

11  Til ettertanke for oss alle: Liten film om vennskapLiten film om vennskap


Laste ned ppt "Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google