Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,"— Utskrift av presentasjonen:

1 September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler, disser og rutsjebane. I september hadde vi blant annet «brannvernuke». Da lærte vi sang om telefonnummeret til brannvesenet og vi avsluttet det hele med besøk av brannbilen. Vi avholdt også årets første brannøvelse. Vi har også avholdt både foreldremøte og oppstartsamtaler for alle de nye barna. Vi vil benytte anledningen til å takke for oppmøtet og gode tilbakemeldinger. Vi har også kommet i gang med morgentrim sammen med barna. Noen ganger pr uke har vi samlet Barna som går på Pytten, Dinglebein og Titt i hålå, inne på Konkylien (fellesrommet) og hatt Mini-røris. Det er kjempe kjekt å se barna kose seg med bevegelser til musikk. Tiden som kommer: Nå som vi alt er kommet til oktober, vil vi komme i gang med vårt vanlige opplegg. Vi starter opp med tur for 2014 barna, onsdag 19/10. Da blir gruppa delt i to og slått sammen med de øvrige avdelingene, hvor den ene gruppa er på tur, mens den andre er på tur i «vårt helsestudio»/ skogen vår. Vi gleder oss! I Vistestølen barnehage jobber vi med prosjekt, meg og deg, hele høsten. Vi har til nå hatt fokus på oss selv og på å bli trygge i barnehagen. Nå nærmer det seg FN-kafe, og vi retter blikket mot India. Vi i barnehagen støtter Baracha Barnehjem i India. Her har vi et fadderbarn, Asin, som vi i ukene fremover vil bli bedre kjent med. For de av dere som ønsker mer informasjon om arbeidet som blir gjort her, oppfordrer vi dere til å gå inn på www.indiaforeningen.no og lese. Selve FN-kafeen blirwww.indiaforeningen.no avholdt 24.oktober, mer info kommer. Studenter: Nå nærmer det seg slutt på høstens praksisperiode. Gøril og Camilla er ferdige i praksis for denne gang i løpet av høsteferieuka. Vi vil takke for nå, og ønsker dere velkommen tilbake i ny praksis i januar. Høstferie: Randaberg skolene har høstferie i uke 41. For at personalet skal kunne ta ut ferie når det er mest hensiktsmessig med tanke på barna, ber vi om tilbakemelding dersom noen av dere skal ha ferie. Dette gjelder også andre dager.

2 Hjemmeside: vi vil minne om hjemmesiden til barnehagen, www.minbarnehage.no/vistestolen. Herwww.minbarnehage.no/vistestolen finner dere viktig info både fra avdelingen og fra barnehagen generelt. Sjekk også barnets opplysninger I barnehageportalen ( der dere søkte plass i barnehagen). Dersom det er mangelfull informasjon MÅ dette oppdateres. Barna får ikke delta på tur hvis vi ikke har opplysningene. Viktige datoer: 19/10: oppstart turdag, ( vi går fra barnehagen 0930!) 20/10: refleksdagen 24/10: FN-kafe Utstyr i barnehagen: Vi på Pytten liker å være ute, og vi går ut uansett vær. Vi ber derfor om at dere sjekker at barna har hensiktsmessige klær i barnehagen. Været endrer seg fra tidlig morgen til ettermiddag, og det er viktig at barna har nok og ikke minst riktige klær. Ha gjerne ull innerst, men ikke tykke joggeklær etc da dette blir klumpet under dressene. Men vi ønsker at det skal ligge fleece eller ull i barnehagen til enhver tid. Da kan vi kle barna etter været som er i det vi skal gå ut. Til slutt vil vi ønske Monica velkommen på Pytten. Vi gleder oss til en spennende måned, med mange spennende aktiviteter. Hilsen personalet på Pytten HUSK REFLEKS I HØSTMØRKET!


Laste ned ppt "September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google