Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet) (Kinaregionen inkluderer Kina, Hongkong, Macau og Taiwan.) Involvert i prosjekter innen evangelisering og bistand.

3 Utsendingene driver et stort evangelisk arbeid Menighetsarbeid i Hong Kong og Macau lutherske kyrkje Støtte til utdanning og litteratur i Kina Støtter utdanning på Taiwan (selv om vi ikke har misjonærer på Taiwan lengre) Opplæring og forberedelse av kinesiske misjonærer. Arbeid med funksjonshemmede i kirken

4 Forlatte barn Ett av fem kinesiske barn på landsbygda i Kina er forlatt av foreldrene sine. Kursing til omsorgspersoner samarbeider med myndighetene om lover Hjelpe forlatte barn til å takle livet

5 Kristent fagpersonell Fagfolk som jobber innen selskaper, institusjoner og universiteter hvor Kina etterspør høyere ekspertise. Involvert i bistandsprosjekter. De er utsendinger som gjennom sitt arbeid ønsker å være vitner selv om det ikke er mulig å drive tradisjonell misjonsvirksomhet i landet.

6 Ønsker du å støtte arbeidet i Kinaregionen? Bli Kinaregion-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merk gaven «Kinaregionen». Kontakt giver@nlm.nogiver@nlm.no eller 22 00 72 00 Les mer om arbeidet på nlm.no

7 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google