Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Plan vår 2013 KOSTRA-arbeidsgruppe psykisk helsearbeid og rusarbeid Viktige datoer: 1. juli: Oversendelse av rapport til Samordningsrådet for KOSTRA 16.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Plan vår 2013 KOSTRA-arbeidsgruppe psykisk helsearbeid og rusarbeid Viktige datoer: 1. juli: Oversendelse av rapport til Samordningsrådet for KOSTRA 16."— Utskrift av presentasjonen:

1 Plan vår 2013 KOSTRA-arbeidsgruppe psykisk helsearbeid og rusarbeid Viktige datoer: 1. juli: Oversendelse av rapport til Samordningsrådet for KOSTRA 16. januarOppstartmøte 18. marsArbeidsgruppemøte 8. maiArbeidsgruppemøte

2 Forutsetninger for å lykkes: Mest prinsipielle spørsmål og forslag til endringer i datainnhenting og publisering på kort sikt må behandles i mars. –Må koordineres med øvrige berørte arbeidsgrupper Stram tidsplan krever at –alle saker er godt forberedt –sakspapirer sendes ut i god tid –kjapp ferdigstilling av referater Mindre prinsipielle spørsmål og forslag til endringer på lengre sikt, utsettes til høsten 2013.

3 Forslag til frister for ferdigstilling av rapport 18. mars: Prinsipielle spørsmål og forslag på kort sikt avklares i arbeidsgruppemøte. Uke 14: Referat ferdigstilles og gjøres tilgjengelig på ssb.no i. Konklusjoner meldes til berørte KOSTRA-arbeidsgrupper. 8. mai: Drøfting av mer langsiktige planer og mindre prinsipielle spørsmål, som likevel bør nevnes i rapport. Uke 21 (24.mai): Referat ferdigstilles og gjøres tilgjengelig. 24.mai: SAMTIDIG foreligger gruppas omforente utkast til rapport. Sendes på høring til berørte KOSTRA-arbeidsgrupper. 7. juni (uke 23): Høringsfrist 1. juli: Ferdigstilling og oversending til Kontaktutvalget for helse- og sosialstatistikk og Samordningsrådet.

4 Temaer som fordeles på møtene 18. mars og 8. mai Hvilke indikatorer ønsker vi oss egentlig? Uavhengig av om datagrunnlaget finnes p.t. Publisering på kort sikt. Vurdering av indikatorer basert på eksisterende KOSTRA-data Vurdere endringer i datagrunnlag på kort sikt Funksjon 243 - Tilbud til personer med rusmiddelproblemer. Drøftes i lys av endringer i helselovgivningen. Behandling av forslag til individrapportering av problemer hos mottakere av økonomisk sosialhjelp Drøfting av forslag til ny rapportering for bemannede boliger Plan for realisering av flere indikatorer på lengre sikt.


Laste ned ppt "Plan vår 2013 KOSTRA-arbeidsgruppe psykisk helsearbeid og rusarbeid Viktige datoer: 1. juli: Oversendelse av rapport til Samordningsrådet for KOSTRA 16."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google