Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan generere abonnement og postere ordrer i CRM.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan generere abonnement og postere ordrer i CRM."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan generere abonnement og postere ordrer i CRM

2 1.Generere abonnement Gå inn i CRM Velg menyen «Sales» Gå inn på funksjonen som heter «subscription invoicings» Velg «new», da sier man til systemet at det skal genereres abonnement for dagens dato. Trykk «save» Da vil den jobbe den med å finne hvilke kontrakter som er klar til fakturering. Oppdater siden til feltet «Ready for invoicing» står som Yes. Run Workflow -> Invoice subscription. Da vil ordrer bli generert. Oppdater sida jevnlig inntil «Invoicing complete» er yes. Nå bør man sortere ordrene på beløp for å se om det finnes unaturlig høye eller lave. Skal noen ordre fikses/fjernes? Må man gjøre noe med kontrakten?(gå inn på «Orderes» og sorter etter sum. Gå tilbake til “General”. Run Workflow -> Submit subscription orders Når alle ordre har fått status “Fullfilled” er submit ferdig og alle ordre overført til AX.

3 Overføre Ordre til AX(work orders) Sales ->Order submissions New Save – Nå leter den etter alle ordre som er klare for å overføres. Tar maks 1 minutt. Oppdater sida inntil «Ready for submission» er yes. Run Workflow -> Submit orders. Når alle ordre har fått status “Fullfilled” er submit ferdig og alle ordre overført til AX.

4 Ordrer som må sendes manuelt Sjekk ordre «Backlog» for å se om det finnes flere ordre som ikke er overført Sales -> Orders -> Active and Submitted orders Lista inneholder ordre som: o Active – ikke er submitted I det hele tatt, submit disse o Submitted – ordre som ikke er godtatt av AX, må sjekkes. Mulige feil er oppsett av ordre (ordretype, montør, antall, priser) eller for lav varebeholdning i AX på en av varene på ordren.


Laste ned ppt "Hvordan generere abonnement og postere ordrer i CRM."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google