Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til KreativOmsorg KreativOmsorg gir liv til dagene!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til KreativOmsorg KreativOmsorg gir liv til dagene!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til KreativOmsorg KreativOmsorg gir liv til dagene!

2 KreativOmsorg er et samlingssted for ideer, kreative løsninger, samtale og refleksjon. Et sted hvor vi ønsker å vise en omsorgssektor preget av livsglede og livskvalitet.

3 KreativOmsorg ble første gang arrangert i 2005 på Hamar. Bakgrunnen var Klukstuen omsorgssenter som mottok LHLs ærespris. Klukstuens arbeid for god omsorg, livsglede og godt arbeidsmiljø har blant annet vært drivkraften for KreativOmsorg.

4 2005 - 2010

5 Fra å være et årlig møtested har vi fått vårt eget nettsted: KreativOmsorg.no I tillegg utgis egne temahefter.

6 "Media tar for seg eldreomsorgen når det er krise eller når noen fyller hundre og blir feiret med marsipankake. Det er nesten ingen som går i dybden lenger, sier journalist og forfatter Steen Steensen med et snev av irritasjon." Steen Steensen var på KreativOmsorg i 2007

7 Hvilke temaer er belyst: Sangterapi, toving, remisens, mat og kultur, tenner for livet, sansehage, den musiske medisin, kunstterapi, omsorgsdesign, terapihunden XO, når hjerte lærer hodet, verdier og etikk, Marte Meo, Stjernestunder, Livsglede for eldre, kultur+helse=sant, den kulturelle spaserstokken, den kulturelle rullatoren, helsefagarbeideren kommer, dans og livsglede, når pusten ikke strekker til, når institusjonen kommer inn i hjemmet, vi får det til på vår plass osv.

8 KreativOmsorg har besøkt: - Klukstuen omsorgssenter - Montebello senteret - Hospice Sangen - Lørenskog sykehjem - Rolvsrudhjemmet - Spesialsykehuset for Rehabilitering

9 I 2010 finner KreativOmsorg sted i Trondheim 14. og 15. april. Program finner du på: KreativOmsorg.no Vi sees!


Laste ned ppt "Velkommen til KreativOmsorg KreativOmsorg gir liv til dagene!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google