Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med barn, og vi vil få takke dere foreldre for at dere har vært med på å gjøre slik at de første dagene/ukene har blitt gode for deres barn. Samarbeidet mellom dere og oss i personalet er viktig for å kunne gi barna deres den beste barnehagehverdagen. Det er tilvenningstid i barnehagen. Det er viktig å legge til rette for gode samspillsrelasjoner på avdelingen. Gjennom å legge til rette for lek inne og ute danner vi grunnlag for at alle barn skal bli kjent med og trygge på hverandre, og skape vennskapsrelasjoner. Det er en spennende tid, og en krevende tid! Vi vet at vi har uker fremfor oss hvor vi skal dele gleder og tårer, og vi voksne må jobbe med å få til et godt samarbeid med dere foreldre til det beste for deres barn. Vi har som mål å få til god dialog i hverdagens levering- og hentesituasjoner. Sammen blir vi gode! Med fokus på vennskap og inkludering Vi starter opp høsten med hovedtemaet ”Meg og deg”. Dette temaet skal ivareta en god tilvenning hos oss. Å bygge gode og trygge relasjoner er noe av det viktigste vi arbeider med i hverdagen. I denne tiden har vi fokus på vennskap og hvordan ta vare på hverandre. Barnehagen arbeider bevisst for et inkluderende miljø hvor det er plass til alle, og hvor en ikke aksepterer noen form for krenkelse og diskriminering. Vi skal være tydelige voksne som står fram som relasjonsbyggere mellom barn og legge til rette for å skape nye vennskap. Høstens hovedtema er ”Meg og deg”, og det er et tema som går over de neste tre månedene. Fagområdene som vi kommer til å arbeide spesielt med er natur, miljø og teknikk, antall, rom og form, nærmiljø og samfunn, kropp, bevegelse og helse, og etikk, religion og filosofi. Fokuset vårt er å bli kjente og trygge på hverandre, avdelingen og barnehagen, vennskap, kroppen og dens funksjoner, helse og bevegelse. Barna sine innspill blir lagt vekt på underveis i arbeidet med de ulike temaene Månedens jubilanter: Sven 1 år, 5.september Isak 2 år, 27.september

2 Minner om at dere kan abonnere på nyheter fra hjemmesiden vår. Dere går inn på www.minbarnehage.no velger Vistestølen barnehage,www.minbarnehage.no og registrerer mail adressen deres. Husk! at dere også kan ta utskrift av bildene som ligger der. Månedsbrev henter dere på hjemmesiden ettersom vi er en papirløs barnehage! Månedens pedagogiske tips: Sett av tid til å leke sammen med barna deres! «Det aller beste er når Pappa er med og leker», sier Albert Åberg. «Kom så flyr vi bort fra løvene sammen», sier Pappa. Det er det Albert vil mest av alt… (Bergstrôm 1983) Viktige datoer Uke 37; tirsdag 13.september kl.19.00-21.00 blir det foreldremøte i barnehagen. Vi håper å se dere alle der! Mer informasjon kommer. Uke 38; 19.- 23. september er det nasjonal brannvernuke. Brannvernuken er en årlig markering hvor vi vil ha fokus på brannsikkerhet. Gjennom opplegg rundt figurene Eldar og Vanja blir vi kjent med blant annet hva vi skal gjøre ved en brann, hvordan oppføre oss når brannalarmen går, og hvem vi ringer. Viktig å si nødnummeret rett! 1-1-0 September hilsen fra Betina, Bente og Jeanette


Laste ned ppt "Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google