Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Konnerud Barne- og Ungdomsteater Visjon til kulturplan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Konnerud Barne- og Ungdomsteater Visjon til kulturplan."— Utskrift av presentasjonen:

1 Konnerud Barne- og Ungdomsteater Visjon til kulturplan.

2 Konnerud Barne- og ungdomsteater - Etablert i slutten av 2014. -Våren 2015 begynte vi med å verve medlemmer -startet høsten 2015 med vår første produksjon -Har hatt to show det siste året -Per i dag har vi 34 barn og ungdommer som medlem og flere på venteliste. -Vi har ingen opptaksprøver, alle skal være velkommen. -Vår visjon: Oppleve teaterglede

3 Bygningen En flerbrukshall Black box/ scene Små rom for forskjellige grupper Kafelokale med kjøkken og alle fasiliteter Som favner korps, teater, band, karate, kunst, dans, ungdomsklubb, speideren, sjakk, G60 mm Et bygg med noen kreative skaperrom med for eksempel verksted for malesøl og plank.

4 Hvorfor på Konnerud? Tre barneskoler og en ungdomsskole, lite tilbud utenom idrett- Idretten florerer og unge som ikke driver med idrett faller utenfor samfunnet her oppe. Før var her bibliotek, ungdomsgrupper, bydelspoliti, tannlegen, basseng, kino, 17. mai toget – alt er flytta til byen. Ved en evt. bom blir da alle tilbud dyrere for oss på Konnerud. Det er få som rekker å ta buss i tidsklemma. Ønsker lokale tilbud uten at barna er avhengig av å bli kjørt av foreldre. Mindre forurensning. Forebygge hærverk på Konnerud og i byen. Vi ser at vi kan søke om støtte til husleie fra kommunen, men først må vi jo ha tilgang på noe å leie..


Laste ned ppt "Konnerud Barne- og Ungdomsteater Visjon til kulturplan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google