Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lillehammer. + Amal Issa (25 år) Ingeniør Mobil: E-post: Utdanning Linje Jeg har gått på høgskolen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lillehammer. + Amal Issa (25 år) Ingeniør Mobil: E-post: Utdanning Linje Jeg har gått på høgskolen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lillehammer

2 + Amal Issa (25 år) Ingeniør Mobil: 970 02 208 E-post: amal.issa@betonmast.noamal.issa@betonmast.no Utdanning Linje Jeg har gått på høgskolen i Gjøvik, byggingeniør, prosjektstyring og ledelse. Ferdigutdannet i 2013. Så jeg har bachelorgrad. Per i dag er jeg anleggsleder, og jobber på byggeplass og er ansvarlig for og få ferdig bygget i tide både tidsmessig og økonomisk. Jeg har flere med meg på prosjektet i administrasjonen, både prosjektleder og arbeidsleder er med.

3 + Magdalena Jagiello Student Mobil: 902 98 217 E-post: magda.j95.mj@gmail.commagda.j95.mj@gmail.com Universitet Byggingeniør Mitt navn er Magdalena Jagiello og jeg er student ved NTNU Gjøvik. Jeg går 3. året byggingeniør med konstruksjon som valglinje. Jeg er veldig fornøgd med studiene og håper at flere jenter går for teknologilinjer i fremtiden.

4 + Pia Karoline Øfeldt Lærling Mobil: 478 29 368 E-post: piamor_19@hotmail.compiamor_19@hotmail.com Yrkesfag Linje Jeg er lærling som energimontør i en liten bedrift kalt Eidefoss. Som energimontør jobber vi med å bygge og vedlikeholde el-kraftnettet. Med enklere ord sørger vi for at forbrukerne våre alltid har strøm. Dette innebærer mange forskjellige arbeidsmetoder, så vi er litt alt-mulig-menn/kvinner. Vi er skoghoggere, gravemaskinførere, kranførere, truckførere, kabelmontører og linjearbeidere. Dette passer meg utmerket da jeg elsker å være ute, og liker en utfordring!

5 + Gunn Anita Eide Byggingeniør Mobil: 995 53 306 E-post: gae@tronrudmjosbygg.nogae@tronrudmjosbygg.no Utdannelse Linje Etter mange år med skolegang, og noen år i arbeidslivet, fant jeg endelig ut hva jeg ville jobbe med. Jeg begynte på Universitetet i Agder og tok en Bachelor i «Byggdesign». Dette åpnet for utrolig mange forskjellige jobbmuligheter innen bygg og anlegg. I dag er jeg ansatt som prosjektingeniør hos entreprenørfirmaet Tronrud Mjøsbygg AS. Her har jeg blant annet ansvar for å følge opp HMS(Helse, miljø og sikkerhet) og KS(Kvalitetssikring) ute på anleggsplass. HMS-arbeidet består i å tilrettelegge for at de ansatte og underentreprenører skal ha en trygg arbeidsplass. Arbeidet med KS er å kontrollere at delprodukter er riktige, evt. Korrigere feil og mangler, slik at man ikke bygger videre på feil grunnlag. I tillegg skal jeg bistå anleggsleder og prosjektleder på prosjektet, etter behov. Flere av grunnene til at jeg trives med min arbeidshverdag er at jeg kan jobbe både selvstendig og samarbeide med andre kollegaer. Alle prosjektene er forskjellige og det blir derfor en varierende grad av både ansvar og utfordringer.

6 + Mariann Raddum Ingeniør Mobil: 414 68 484 E-post: mariann.raddum@betonmast.nomariann.raddum@betonmast.no Utdannelse Linje Etter fullført allmennfag, tok jeg to år på folkehøgskole hvor jeg reiste og drev med idrett. Deretter reiste jeg til Trondheim for å studere økonomi og administrasjon, spesialiserte meg i økonomisk styring, hvor jeg tok et semester i Brisbane, Australia. Etter fullført studie i Trondheim hadde jeg enda et lite ønske om å bli ingeniør, og starter derfor på byggdesign i Grimstad, UiA. Denne nye bacheloren tok jeg over to år med god hjelp fra medstudenter og ansatte ved UiA. Deretter søkte jeg jobb hos Betonmast Innlandet, og ble ansatt i mai 2016 som prosjektingeniør. Er med som ass.HMS-leder på NTNU Gjøvik sitt nye universitets bygg.

7 + Line Kittelsrud Student Mobil: 911 70 807 E-post: line@stenbergschulz.noline@stenbergschulz.no Fagskole Bygg Jeg startet med Grunnkurs byggfag på Gran Videregående skole på Hadeland, fortsatte med VK1 med Tømrerlinja. for så å fylle på med Almennefaglig påbygning på Hadeland Videregående. (Så tok jeg ett år på Jæren folkehøgskole - linje interiør) Fortsatte med 2 år som lærling i Multibygg as. Tidligere byggefirma i Oslo som stort sett drev med rehabilitering av fasader, men også noen eneboliger. Videre fikk jeg jobb på Hadeland i ett firma som heter entreprenør Magne Stenberg as. Startet på Fagskolen Innlandet i 2014 på bygg linja. Her er det deltids studie som går via nett og varer i 4 år. Jeg er nå halvveis og begynte på 3. året nå i september. Jeg fikk meg ny jobb i november 2015 som prosjektkoordinator i samme firma som tidligere, men med nytt navn - Entreprenørselskapet Stenberg Schulz as. Her er jeg med å regner på nye jobber, driver med hms og ks, henter inn priser og skal etter hvert være med å følge opp jobber ute på byggeplass. For å få hverdagen til å gå opp med studier, jobb og to barn har jeg måttet lære meg å bli strukturert. Det kan til tider være utfordrende, men med litt planlegging går det som regel fint.


Laste ned ppt "Lillehammer. + Amal Issa (25 år) Ingeniør Mobil: E-post: Utdanning Linje Jeg har gått på høgskolen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google