Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMEN TIL FORELDREMØTE FOR 10.KLASSE. SAKSLISTE: Fag, lærarar og timefordeling i klassen dette året. Studieturen til Polen og Tyskland Ymse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMEN TIL FORELDREMØTE FOR 10.KLASSE. SAKSLISTE: Fag, lærarar og timefordeling i klassen dette året. Studieturen til Polen og Tyskland Ymse."— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMEN TIL FORELDREMØTE FOR 10.KLASSE

2 SAKSLISTE: Fag, lærarar og timefordeling i klassen dette året. Studieturen til Polen og Tyskland Ymse

3 FAG OG TIMEPLAN Vekeplanen er den same malen som vi har nytta både på 8.trinn og 9.trinn. Den blir delt ut i papirutgåve til elevane kvar tysdag. Heimesida: Vekeplanen blir lagt ut kvar tysdag på klassen si heimeside, slik som tidlegare. Gløyming: Det er ein del elevar som allereie har mange merknadar for gløyming/ikkje gjort lekser. Vi oppmodar dykk foreldre til å følgje opp leksene!

4 DESSE JOBBAR I 10.KLASSE I ÅR Engelsk Engelsk: Marianne og Anette Norsk Norsk: Kirsti og Terje Matematikk Matematikk: Runar og Inger Beate Naturfag Naturfag: Bjørn Arild Sam.fag Sam.fag: Kirsti Krle: Krle: Marianne Tysk/norsk fordjuping: Tysk/norsk fordjuping: Sesilie/Kirsti

5 STUDIETUREN TIL POLEN OG TYSKLAND Orientering om turen  gjennomgang av programmet og generell praktisk informasjon, liste over romfordeling osv. Penger til måltid. Det er ein del peng på klasseskontoen, og det vart bestemt at elevane skulle få dekt to måltider på turen. Monica tek ansvar for det økonomiske på turen. Peng frå klassekassa: Det vart også bestemt at pengar frå klassekassa skal kunne nyttast til sosiale arrangement for klassen, t.d pizza og kino-kveld før jul, mat på temakvelden for klassen og foreldre osv. i tida framover.


Laste ned ppt "VELKOMEN TIL FORELDREMØTE FOR 10.KLASSE. SAKSLISTE: Fag, lærarar og timefordeling i klassen dette året. Studieturen til Polen og Tyskland Ymse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google