Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trivsel på jobb - Utfordringer - Trygghet -

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trivsel på jobb - Utfordringer - Trygghet -"— Utskrift av presentasjonen:

1 Midsund kommune Lysark nr: 1 Den ansatte har krav på blant annet: - En god ledelse - En god arbeidsplass - Trivsel på jobb - Utfordringer - Trygghet - Egenutvikling - osv?

2 Midsund kommune Lysark nr: 2 Tenk etter : 1.Hvor fleksible er tjenestene i Midsund kommune? 2.I hvilken grad er brukerne med på å bestemme de tjenestene de skal ha? Hva er viktigst?

3 Midsund kommune Lysark nr: 3 Tenk etter: 1. Hvilke muligheter ser du for bedre ressursutnyttelse i Midsund kommune? 2. Finnes det muligheter til å samordne noen av tiltakene/tjenestene? 3. Forestill deg at det settes i gang et tiltak for en bruker. Er tiltaket avhengig av innsats fra flere faggrupper? Bruk av ressurser i et helhetlig system

4 Midsund kommune Lysark nr: 4 Samarbeid i praksis er : Mer enn informasjon Mer enn påbud Mer enn dugnad Mer en fellesmøter Mer enn struktur Samarbeid krever : -Helhetlig tenkning -Helhetlig styring -Helhetlig ledelse

5 Midsund kommune Lysark nr: 5 Lynkurs i samarbeid: De seks viktigste orden er:”Jeg innrømmer at jeg tok feil”. De fem viktigste ordene er :”Du gjorde en god jobb ” De fire viktigste ordene er:”Hva er din mening?” De tre viktigste ordene er : ”Vær så snill” De to viktigste orden er : ”Tusen takk” Det viktigste ordet er ”VI” DET MINST VIKTIGSTE ORDET ER : ”JEG”

6 Midsund kommune Lysark nr: 6 Målstyring til felles mål -Planer som et hjelpemiddel for organisasjonen til å styre aktiviteter og ressursbruk Informasjon internt og eksternt -Det er viktig at informasjon når fram både til de ansatte og til brukere. Men den ansatte må selv aktivt også søke informasjon Effektiv ressursutnyttelse -Stramme rammer krever helhetstenkning Delegering av både ansvar og myndighet: -Delegasjon av myndighet til å ta avgjørelser -Delegasjon av ansvar for rammer som det skal styres innenfor. Samarbeid krever:


Laste ned ppt "Trivsel på jobb - Utfordringer - Trygghet -"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google