Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Åpen Skole Onsdager kl.15.00-21.00. Hva er Åpen skole? Et tilbud til deg som er elev ved Saltdal videregående skole eller lærling i Saltdal. Et sted.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Åpen Skole Onsdager kl.15.00-21.00. Hva er Åpen skole? Et tilbud til deg som er elev ved Saltdal videregående skole eller lærling i Saltdal. Et sted."— Utskrift av presentasjonen:

1 Åpen Skole Onsdager kl.15.00-21.00

2

3 Hva er Åpen skole? Et tilbud til deg som er elev ved Saltdal videregående skole eller lærling i Saltdal. Et sted der du kan være, gjøre, skravle, le og hygge deg sammen med andre ungdommer. Et sted der du kan komme med ideer til aktiviteter, og få hjelp til å sette dem i gang. Et sted der du er den viktigste ingrediensen til at det skal bli et hyggelig sted å være

4 Dette kan du gjøre hver gang! Benytte datarommet Benytte biblioteket Prøve deg på ulike hobbyaktiviteter Mekke mopeden eller fikse bilen Jobbe med tre på trearbeidsverkstedet Gjøre lekser Spille biljard eller bordtennis Delta i brettspill Synge karaoke Se TV eller video Lage middag Vaske klær Skravle med Marit, Roald eller Jorunn Selv finne på hva som skal skje - OG NESTEN HVER GANG ----------

5 Få servert verdens beste vafler

6 Her har du oss som er på jobb på Åpen skole Marit Roald Jorunn


Laste ned ppt "Åpen Skole Onsdager kl.15.00-21.00. Hva er Åpen skole? Et tilbud til deg som er elev ved Saltdal videregående skole eller lærling i Saltdal. Et sted."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google