Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

ILDSJEL I KRETS. ILDSJEL I KRETS –KRITERIER 1.Vedkommende må være aktiv i klubb eller krets i dag, og være medlem av en skiskytterklubb/gruppe 2.Vedkommende.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "ILDSJEL I KRETS. ILDSJEL I KRETS –KRITERIER 1.Vedkommende må være aktiv i klubb eller krets i dag, og være medlem av en skiskytterklubb/gruppe 2.Vedkommende."— Utskrift av presentasjonen:

1 ILDSJEL I KRETS

2 ILDSJEL I KRETS –KRITERIER 1.Vedkommende må være aktiv i klubb eller krets i dag, og være medlem av en skiskytterklubb/gruppe 2.Vedkommende må inneha et frivillig verv, eksempelvis trener, styremedlem, kjøkkenansvarlig, løypekjører osv. 3.Vedkommende må være en pådriver i klubbens skiskytteraktivitet, og er sentral i klubbens aktivitetsutvikling eller anleggsutvikling 2

3 PROSESS OG FREMDRIFTSPLAN 1.Presenteres kretslederne på kretsledermøtet 20. november 15 Kretslederne får ansvaret for å utøve prosjektet i egen krets 1. Informere ut i egen krets om prosjektet 2. Oppnevne en jury som skal plukke ut den heldige vinner iht kriteriene innen fristen Kretslederne følges opp av de respektives kontakt i forbundsstyret i kampanjeperioden, og kan evt sitte i juryen 2.Kampanjeperiode: 20. november 15 – 31. januar 16 3.De utvalgte ildsjelene bekreftes til NSSF innen 5. februar 16 4.Koordinere kommunikasjons- og mediaplaner med Talentprisprosjektet De utvalgte ildsjelene blir invitert med ledsager til normaldistansene 9. og 10. mars. Overnatting på Scandic Edderkoppen 3


Laste ned ppt "ILDSJEL I KRETS. ILDSJEL I KRETS –KRITERIER 1.Vedkommende må være aktiv i klubb eller krets i dag, og være medlem av en skiskytterklubb/gruppe 2.Vedkommende."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google