Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

♥ Hvordan bli lykkelig ♥. Hypotese- hva som gjør deg lykkelig Være sammen med venner/familie Trene Ha et kjæledyr Latter Finne på ting sammen mat Når.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "♥ Hvordan bli lykkelig ♥. Hypotese- hva som gjør deg lykkelig Være sammen med venner/familie Trene Ha et kjæledyr Latter Finne på ting sammen mat Når."— Utskrift av presentasjonen:

1 ♥ Hvordan bli lykkelig ♥

2

3 Hypotese- hva som gjør deg lykkelig Være sammen med venner/familie Trene Ha et kjæledyr Latter Finne på ting sammen mat Når søsknene dine gjør deg glad Smile Utfordre deg selv (ekstremsport) Gamle minner

4 Spørreundersøkelse Målet er å dra ut å spørre folk om de spørsmålene om lykke som står på side 3. Vi skal prøve å få svar av alle menneskene å skrive det ned Vi synes det er viktig med andre folk sine meninger å ikke minst spennende.

5 ☻ Hva fant vi ut ☻ Folk mente de ble mest lykkelig når de er sammen med familie og venner Konsert Godteri Mat Musikk Mestrings følelse Trene Gjøre noe bra forelskelse

6 Konklusjon Hypotesen stemte delvis, men menneskene kom med mange ulike forslag selv, men noen var like! Det er liksom i den sjangeren. Vi spurte bare noen av mange milliarder mennesker. Alle har forskjellige meninger rundt spørsmålet «hva gjør deg lykkelig» Noen mener at det er å prøve ekstremsport, å liksom tørre å gjøre det. Mens andre mener at det kommer en følelse av seg selv når vi har det gøy.

7

8

9 ☺ Laget av: SANNE HAFSMO MALIN KVÅL (FORSKE PÅ LYKKE) 23/10/15


Laste ned ppt "♥ Hvordan bli lykkelig ♥. Hypotese- hva som gjør deg lykkelig Være sammen med venner/familie Trene Ha et kjæledyr Latter Finne på ting sammen mat Når."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google