Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Konnerudmodellen «Av ungdom for ungdom» Et samarbeidsprosjekt om å skape en inkluderende og aktiv bydel for barn og unge Joakim Dokka Nordstad Konnerud.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Konnerudmodellen «Av ungdom for ungdom» Et samarbeidsprosjekt om å skape en inkluderende og aktiv bydel for barn og unge Joakim Dokka Nordstad Konnerud."— Utskrift av presentasjonen:

1 Konnerudmodellen «Av ungdom for ungdom» Et samarbeidsprosjekt om å skape en inkluderende og aktiv bydel for barn og unge Joakim Dokka Nordstad Konnerud IL

2 AGENDA 1.Litt om min bakgrunn 2.Modellens oppbygning og arbeidsoppgaver 3.Videoer 4.Erfaringer 5.Spørsmålsrunde

3 Min bakgrunn

4 Modellens oppbygning og arbeidsoppgaver Hvem er med i prosjektet? Idrettskretsen Konnerud IL Vestbygda barneskole Hallermoen barneskole Konnerud barneskole Svensedammen ungdomsskole Hvordan ser arbeidsuka ut? Hva fokuserer vi på? Andre oppgaver (Aktivitetsdager, Åpen hall, aktivitetscamper, kurs, underveissamtaler)

5 VIDEOER FRA HVERDAGEN

6 ERFARINGER Elevenes tilbakemeldinger: «De liker at det er varierte opplegg, synes det er spennende med aktivitetslederne. Gleder seg til å være ute. De minste er ivrigst. Noen av de større skal være litt tøffere og ikke gi uttrykk for at ting er morsomt, men tydelig at de liker det likevel.» «Morsomt at det er flere leker på en gang.» «Jeg synes fysaken er veldig morsom og jeg gleder meg hver tirsdag. Det er fint at det ikke er det samme hver gang.» «Ungdommene er hyggelige og snille – det er ikke skummelt med ungdom.»

7 ERFARINGER Elevenes tilbakemeldinger: «Bra å kunne velge en aktivitet og være der hele økta, ikke så glad i stasjoner.» «Stasjoner går så fort, og man rekker ikke å lære noe nytt før man skifter.» «Lekene kan innimellom være litt barnslige". Kanskje noen kan være litt mer utfordrende?» «Morsomt at ungdommene er med, man blir kjent med de. Noen har vært fadderne våre. «Ungdommene husker hva som er gøy og hva vi barn liker å gjøre.»

8 ERFARINGER Mine erfaringer: Positivt og energifylt innslag i skolehverdagen Kommunisere, samarbeide, inkludere og samhandle Erfare lederrollen tidlig Fellesskapsbygging Ser hverandre på flere arenaer Overgang barneskole - ungdomsskole Danner en positivt og inkluderende inngang til aktivitet og bevegelse Utvikling og mestring Relasjonsbygging (antallet er utfordrende)

9 ERFARINGER Skolenes erfaringer: «Trinnlærerne våre får samarbeidstid når KIL har trinnet ute.» «Profesjonelt og svært godt planlagt og organisert.» «Dere viser stor grad av engasjement, noe som smitter over på elevenes motivasjon.» «Trinnet deler aktiviteter og gleder på tvers. Aktiviteter der barn med ulike forutsetninger deltar likestilt.» «Utfordrende opplevelser: har ungdommene forutsetning til ta imot informasjon og behandle informasjon om enkeltbarn – eller skal all informasjon om tilrettelegging/individuelle hensyn, gå via Joakim.»

10 ERFARINGER Skolenes erfaringer: «Fint for oss lærere å observere elevene.» «Ungdomskolelevene er veldig omsorgsfulle, men opplever også at noen av ungdomskolelvene er litt passive. «Fint med aktiviteter som ikke alltid har konkurranse.» «Lærer nye leker som de bruker i friminuttene og på fritiden.» Flere innspill fra Siri Baklid, rektor ved Vestbygda skole

11 ERFARINGER Konnerud ILs erfaringer: Karianne Hajum, daglig leder KIL

12 SPØRSMÅL FIRST FOLLOWER – ET ØNSKE OM Å SPRE MODELLEN https://www.youtube.com/watch?v=fW8amMCVAJQ


Laste ned ppt "Konnerudmodellen «Av ungdom for ungdom» Et samarbeidsprosjekt om å skape en inkluderende og aktiv bydel for barn og unge Joakim Dokka Nordstad Konnerud."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google