Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Egil Hartberg-læringsleiing og vurdering for læring Bør starte med å vise elevane kvar dei skal kunne til slutt. Løfte blikket og sjå på den lange kompetansereisa.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Egil Hartberg-læringsleiing og vurdering for læring Bør starte med å vise elevane kvar dei skal kunne til slutt. Løfte blikket og sjå på den lange kompetansereisa."— Utskrift av presentasjonen:

1 Egil Hartberg-læringsleiing og vurdering for læring Bør starte med å vise elevane kvar dei skal kunne til slutt. Løfte blikket og sjå på den lange kompetansereisa først. Målet med å gå på skule: Få best mogeleg kompetanse til slutt! Avgjerande for læring og kompetanseutvikling: 1.At elevane trener. 2.På det som er viktig. 3.Med smarte strategiar.

2 Tidspunkt for undervegvurdering superviktig: Tips/råd må kome når elevane er svolte og motivert, ikkje når oppgåva er levert!!! Mål: Få gode svar på spørsmål frå alle elevar når som helst i skuleåret! Den profesjonelle læraren har: Kunnskap om korleis elevar lærer Kan kunsten å undervise Har effektiv undervisning der elevane trener Får til godt læringsmiljø Gir framoverretta tilbakemeldingar Lærer sjølv og ilag med fellesskapet, «spelar kvarandre gode»

3

4 Skriveprøva er ferdig! Læringsstøttande, ikkje nasjonal prøve Måler skrivekompetanse innan 5 skrivehandlingar(reflekterande, argumenterande, forteljande, beskrivande og utforskande skriving) 5. el 8. trinn(eller andre) 15 min idémyldring, 60 min til å skrive Ser på kommunikasjon, innhald, tekstbygging, språk og rettskriving 5 meistringsnivå, 3 er forventa nivå. Får ut ein profil på kvar elev i høve desse Viktig med tolkingsfellesskap NB! Logg med elevane denne veka, refleksjonsnotat neste veke på team!


Laste ned ppt "Egil Hartberg-læringsleiing og vurdering for læring Bør starte med å vise elevane kvar dei skal kunne til slutt. Løfte blikket og sjå på den lange kompetansereisa."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google