Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Elverum Håndball Yngres - Visjon ”Ekte idrettsglede i et mestringsorientert læringsmiljø!”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Elverum Håndball Yngres - Visjon ”Ekte idrettsglede i et mestringsorientert læringsmiljø!”"— Utskrift av presentasjonen:

1 Elverum Håndball Yngres - Visjon ”Ekte idrettsglede i et mestringsorientert læringsmiljø!”

2 ”Idrettsglede i et mestringsorientert læringsmiljø!” …der alle barn og unge har en positiv oppfatning av egen kropp og mestring …der alle barn og unge får utvikle sin allsidighet …der alle barn og unge blir sett og utviklet …der hele håndballmiljøet støtter opp under den samme filosofi …der langsiktighet og fellesskap preger utviklingsarbeidet.

3 Verdigrunnlaget Mestring Allsidighet Lek Idrettsglede Fellesskap – Trygghet - Respekt

4 Mestring Mestring gir selvtillit! Et mestringsorientert læringsmiljø der alle barn og unge blir sett Utviklingen skjer basert på den enkeltes ferdigheter og nivå Alle får mål og oppgaver tilpasset sitt utviklingsnivå. Vi kniper utøveren idet han eller hun gjør noe BRA!

5 Allsidighet Barn og unge skal være komfortable med sin egen kropp Utvikling av alle bærende ferdigheter gir resultater på lang sikt Barn og unge skal ha kroppen sin hele livet – allsidighet gir de valgmulighetene.

6 Lek Lek gjør trening gøy og vi leker med mening Lekende læring! Barn og unge er naturlig lekne og vi utnytter dette i trenings- og utviklingsarbeidet. Barneidrett er ikke lik voksenidrett.

7 Idrettsglede...skapes gjennom mestring, allsidighet og lek Ekte entusiasme og glede over egne og andres prestasjoner skal prege vårt miljø Idrettsglede skapes i samspillet mellom det som skjer på og utenfor banen.

8 Fellesskap-Trygghet-Respekt Alle skal med! Alle voksenpersoner med verv og roller er sentrale i utviklingen av våre barn og unge Alle foreldre støtter opp under vår filosofi og føler trygghet for sine barn Læringsmiljøet skal føles trygt og være basert på gjensidig tillit mellom alle involverte Treneren – kjenner og forstår alle sine barn og unge Det er lov til å prøve og feile Vi gleder oss til trening og kamp!

9 Hva betyr så alt dette? Alle med verv i Elverum Håndball Yngres må lese, forstå og utøve sin rolle i samråd med denne visjonen og det tilhørende verdigrunnlaget. Styret legger en positiv innstilling til grunn ift at vi alle vil lykkes med å etterleve V & V. V & V ligger «fast» for perioden frem til 2014, men vil samtidig være et levende dokument som evner å vokse i takt med Elverum Håndball Yngres.


Laste ned ppt "Elverum Håndball Yngres - Visjon ”Ekte idrettsglede i et mestringsorientert læringsmiljø!”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google