Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hverdagen! Spillestil Ballbesittende og pasningsorienterte. Spill-vendinger i rom. Lite konsekvensanalyserend e. Vi ønsker keepere som er med i det offensive.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hverdagen! Spillestil Ballbesittende og pasningsorienterte. Spill-vendinger i rom. Lite konsekvensanalyserend e. Vi ønsker keepere som er med i det offensive."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Hverdagen!

3 Spillestil Ballbesittende og pasningsorienterte. Spill-vendinger i rom. Lite konsekvensanalyserend e. Vi ønsker keepere som er med i det offensive spillet, er med på spill vendinger, står høyt i banen og jobber som den 5,7,9 eller 11 utespilleren. Vi ønsker midtstoppere som er spillende. Vi ønsker backer og kanter som har stort repertoar. 1 mot 1 offensivt. Vi ønsker midtbanespillere som kan jobbe hardt, lenge og mye (boks til boks). Søker ofte i rom foran seg. Vi ønsker spisser som er mobile, raske og gode med ball. Vi ønsker angrepsspillere som kan spilles opp feilvendt og sette opp kombinasjoner.

4 Hvem er vi i sport i SFK? Sportslig utvalg klubb: Lasse Ullereng Trener- og spillerutvikler 13-19: Trond Teigland Jenteansvarlig 13-Damer: Rune Viken

5 Sportssjef senior herrer-G16: Tommy Stovner Sportslig leder 6- 19 år: Kim A. Pedersen Keepertrenere 10 - senior: Rune Danielsen og Christian Melbye Hovedtrenere Damer og herrer: Arne og Knut Aga JR +++ flere som ikke er med her

6 120 barn i alderen 2007-2004 jenter og gutter. (samarbeid med Frogner) Eget 2003 jenteakademi (25-30 spillere). Oppfølging av enkeltspillere og utviklingsmål. (Ny satsning som er helge- og samlingsbasert.


Laste ned ppt "Hverdagen! Spillestil Ballbesittende og pasningsorienterte. Spill-vendinger i rom. Lite konsekvensanalyserend e. Vi ønsker keepere som er med i det offensive."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google