Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016. Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016. Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016

2 Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform som et slagord eller uttrykk. Denne skal være i farger. Det er lov å ha med «caracters». Det vil si: Dere skal levere et ferdig arbeider i A3 format.

3 Mål Læreplan i kunst og håndverk: KV1-01 -Stillisere motiver med utgangspunkt i egne skisser i arbeid med mønster, logo, skilt og piktogrammer. Overordnede mål for timene: Lære litt om graffiti og «Tag» design. Få erfaring av å finne sitt eget språk og innhold i eget kunstnerisk arbeid. Lære litt om Tagging og hvor vi kan og ikke kan gjøre graffiti. VISUELL KOMMUNIKASJON

4 Kjennetegn på måloppnåelse: Lage to ferdige Graffiti arbeider- En Tag og en «piece», med skisser. Tenke annerledes slik at du kommer på en original løsning. Utvikle gode tekniske ferdigheter, tegne tydelig og med flid. Lage bilder med god form, komposisjon og fargebruk. Gjøre alle delene ferdige. Levere i tide.

5 Vurderingskriterier for Tag og Graffiti: Navn: Klasse: Gruppe: Karakter: Er oppgavene levert til riktig tid? Er «Tag» med i bildet? KompetansenivåHøyMiddelsGrunnleggende Motivvalg Avansert design.Godt design.Har Design. Hastverksjobb. Graffiti «Piece» Tekniske ferdigheter Spennende detaljrikt motiv med mange elementer. Godt motivvalg med gode elementer. Har design. Har elementer. Har motiv. Formspråk Avansert form og komposisjon. God form og komposisjon. Har form. Har komposisjon. Fargebruk Kontrollert kontrastrik fargebruk. God fargebruk.Har fargebruk. Lettvinte løsninger. JaNei


Laste ned ppt "Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016. Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google