Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MMR på reise Sara Watle. Ferie på Gran Canaria En mor kommer med sin 8,5 mnd gammel gutt på helsestasjonen. Han har fulgt vanlig norsk program til nå.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MMR på reise Sara Watle. Ferie på Gran Canaria En mor kommer med sin 8,5 mnd gammel gutt på helsestasjonen. Han har fulgt vanlig norsk program til nå."— Utskrift av presentasjonen:

1 MMR på reise Sara Watle

2 Ferie på Gran Canaria En mor kommer med sin 8,5 mnd gammel gutt på helsestasjonen. Han har fulgt vanlig norsk program til nå. De skal på ferie til Gran Canaria 1 uke og reiser om 3 uker. Mor ønsker at han skal få MMR-vaksinen.

3 Hva gjør helsesøster? Gir MMR vaksinen Anbefaler å ikke vaksinere pga for lav alder og liten risiko for meslinge-smitte på Gran Canaria Setter opp en time for MMR-vaksinasjon når gutten er 9 mnd Anbefaler at de utsetter reisen

4 Ferie på Gran Canaria Det er rapportert om meslingeutbrudd i Berlin. Hotellet familien skal bo på kryr av turister fra Berlin.

5 Gir MMR vaksinen Anbefaler å ikke vaksinere pga for lav alder og liten risiko for meslinge-smitte på Gran Canaria Setter opp en time for MMR-vaksinasjon når gutten er 9 mnd Anbefaler at de utsetter reisen Hva gjør helsesøster?

6 MMR vaksine MMR-vaksine kan gis fra alder 9 md. Når MMR gis før fylte 12 md., bør det gis en ny dose ved 15 md. Det tar ca 2 uker for å oppnå immunologisk respons etter vaksinasjon


Laste ned ppt "MMR på reise Sara Watle. Ferie på Gran Canaria En mor kommer med sin 8,5 mnd gammel gutt på helsestasjonen. Han har fulgt vanlig norsk program til nå."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google