Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sportslig plan 2016 – KIL G14 år Treningsgruppe 3 Presentasjon på foreldremøte onsdag 11. november 2015.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sportslig plan 2016 – KIL G14 år Treningsgruppe 3 Presentasjon på foreldremøte onsdag 11. november 2015."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sportslig plan 2016 – KIL G14 år Treningsgruppe 3 Presentasjon på foreldremøte onsdag 11. november 2015

2 Kort om gruppa vår: – Stor gruppe med 22 spillere per dags dato – Variasjon i ferdighetsnivå gjør det nødvendig med differensiert treningsopplegg – Mer enn halvparten av spillerne ønsker tre treninger i uka – Godt humør og flott stemning på trening. De sosiale målene er langt på vei oppnådd allerede – Vi jobber videre med holdninger på trening og kamp.

3 Sosiale mål: Sterke vennskapsbånd Utvikle gode holdninger (møte opp presist, komme på trening for å trene, melde ifra om fravær så fort som mulig, konsentrasjon) Støtte og heie på hverandre i medgang og motgang Gode relasjoner i trenerteamet.

4 Trenerteamet består i dag av: – Stig Elgsås (annenhver uke) – Thomas Magnussen* – Arvid Senhaji. Vi har behov for ytterligere 3 trenere pluss lagleder* og arrangementskomité.

5 Treninger og cuper i 2016 Minimum to treningsøkter i uka – lær å bruke www.s2s.net. www.s2s.net Skal vi ta i bruk Facebookgruppe? - To breddecuper i vinter pluss treningskamper - Én breddecup i sommer med overnatting - To breddecuper i løpet av høsten Resultatmål: Nå A-sluttspill i noen av cupene, og vinne ett sluttspill.

6 Fokusområder på trening: Pasningsøvelser og teknikk – 30 prosent Smålagsspill og taktikk – 40 prosent Avslutningsøvelser – 20 prosent Hurtighet, styrke og koordinasjon – 10 prosent Vi legger ut treningsøkter løpende på www.s2s.net, og her er det massevis av fotballfaglig stoff for trenere og spillere www.s2s.net

7 Seriespillet 2016 Vi melder på ett 11-lag i 3. divisjon (rullering mellom grupper av spillere) Alternativt kan vi i tillegg melde på ett 7-lag Viktig med godt samarbeid med treningsgruppe 2 med hensyn til hospitering. Resultatmål: - Mestre overgangen til 11-fotball - Fremgang i løpet av sesongen.

8 Andre temaer: 3 tester i løpet av året med tilrettelagte øvelser som utføres på tid. Ett spillermøte hvert halvår (Mars – August). Premiering for sesongen 2016: – Treningsoppmøte: 1, 2 og 3 plass – Årets spiller – Fair Play-pris – Best fremgang i løpet av sesongen

9 Hovedtreners ansvar: Utarbeide sportslig plan Rapportering til trenerkoordinator Planlegging og gjennomføring av spillermøte hvert halvår Planlegging av treningsøkter og registering i www.S2S.netwww.S2S.net Påmelding til serie 2016 og cuper Laguttak i samråd med de andre trenerne Innmelding av lag til seriekamper Hospitering og flytting av spillere opp til treningsgruppe 2, etter 1 til 1 samtale med aktuelle spillere

10 Ansvaret til trener 1 Stedfortreder for hovedtrener Fysisk trening og tre årlige tester Planlegging av treningsøkter og registering i www.S2S.net www.S2S.net Laguttak etter samråd med de andre trenerne Hospitering og flytting av spillere opp til treningsgruppe 2

11 Ansvaret til de andre 3 trenerne Gjennomføring av treningsøkter og kamper gjennom sesongen Hospitering og flytting av spillere opp til treningsgruppe 2

12 Lagleder har ansvar for: Samarbeide med trenerteamet om organisering og gjennomføring av sesongens aktiviteter Oppdatere laglister med kontaktinformasjon Være bindeledd mellom foresatte og trenerteam Skaffe dommer til våre hjemmekamper i serien 2016 Legge ut laginformasjon på treningsgruppas hjemmeside og evt. facebookgruppe i samråd med lagets webansvarlig Trine Lise Kolseth.

13 Arrangementskomiteens ansvar: Sosiale aktiviteter for gruppens spillere (kick- off på vårparten, avslutningsfest osv.) Skaffe sponsormidler til treningsgruppe 3 Arrangere kakelotterier i løpet av sesongen 2016.


Laste ned ppt "Sportslig plan 2016 – KIL G14 år Treningsgruppe 3 Presentasjon på foreldremøte onsdag 11. november 2015."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google