Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1 1 Funksjonsdiskusjon Kommunehelse 19.april 2010.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1 1 Funksjonsdiskusjon Kommunehelse 19.april 2010."— Utskrift av presentasjonen:

1 1 1 Funksjonsdiskusjon Kommunehelse 19.april 2010

2 2 Noen spørsmål rundt de nåværende funksjonene Funksjon 233 Annet forebyggende helsearbeid Navneendring? F233 fungerer som sekkepost til de mange virksomheter som ikke naturlig passer inn under f232 el. f241. Bør navnet på f233 endres til "Annen helsetjeneste", altså droppe "forebyggende" i navnet? Beskrivelsen må da også endres noe. Og: Utfører kommunene fremdeles næringsmiddeltilsyn?

3 3 Noen spørsmål rundt de nåværende funksjonene II Psykisk helseteam i kommunene Vi får ofte spørsmål om hvilken funksjon årsverkene i psykisk helseteam o.l. skal føres på. Slik regelen er i dag, skal dette være f233, men arbeidet med statistikk for psykisk helsearbeid og mulighetene som gis i den nye versjonen av IPLOS (kobling av tjeneste til organisasjonsnummer) vil kunne si noe om dette i større grad reelt er pleie- og omsorgstjenester.

4 4 Noen spørsmål rundt de nåværende funksjonene III Funksjon 232 Forebygging, helsestasjons- og skolehelsetjeneste En kommune lurer på om en kan føre fysioterapeut som jobber kun med barn på f232, selv om vedkommende ikke er tilknyttet helsestasjon. Og er det rimelig at helsestasjon for innvandrere skal legges til f232, mens helsestasjon for eldre legges til f233?

5 5 Noen spørsmål rundt de nåværende funksjonene IIII Bedriftshelsetjeneste Er det egentlig rimelig at bedriftshelsetjenesten til kommunens ansatte skal på administrasjon, og ikke heller på 233, som all annen bedriftshelsetjeneste? Det er jo uansett forebyggende, og kommuneansatte må da kunne ses på som andre ansatte? Hva slags bedriftshelsetjeneste gjenstår da til 233?


Laste ned ppt "1 1 Funksjonsdiskusjon Kommunehelse 19.april 2010."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google