Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosjektleder valg 2015 Bente Huuse VALG 2015. EN NYBEGYNNERS BEKJENNELSER.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosjektleder valg 2015 Bente Huuse VALG 2015. EN NYBEGYNNERS BEKJENNELSER."— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosjektleder valg 2015 Bente Huuse VALG 2015. EN NYBEGYNNERS BEKJENNELSER

2 Bakgrunn: Lillehammer kommune måtte ved årets valg bygge opp en helt ny valgorganisasjon. Dette er smertefullt. Kommunen valgte å organisere valget som et prosjekt for å prøve og minske presset på enkeltpersoner i organisasjonen. Ingen i den sentrale prosjektgruppen hadde noen erfaringer med å gjennomføre valget, selv om flere av oss har vært involvert i mange valg.

3 Min bakgrunn: Jeg arbeider nå som arkivleder og systemansvarlig for ESA (sak/arkiv). Har i mange år arbeidet i politisk sekretariat og som fagkonsulent sak/arkiv og prosjektleder innen IT/OU

4 HVEM KAN HJELPE OSS?

5 Mine erfaringer med brukerstøtte EVA på epost: Min første epost til brukerstøtten er jo også min måte å teste på, får jeg svar? Når? Hjelper det?

6 Til sammenligning stilte jeg mitt første spørsmål på valgforum på facebook 8. april kl 10.10 og fikk tilbakemelding 8. april kl 10.39

7 Svarene fra Eva brukerstøtte på epost var gjerne preget av et formalistisk språk. Jeg fikk ikke svar fra en systemleverandør, men fra departementet…

8 Selv om jeg har gjort feilen, vil jeg ha en løsning.

9 Nå var det faktisk ikke vår feil da…. på akkurat denne saken

10 Eva brukerstøtte på telefon har vært en svært verdifull støtte i mange vanskelige situasjoner, men når jeg ber om å få noe skriftlig blir det vanskelig. HVORFOR? (bilde: brukerstøtte på telefon eksemplifisert med John Sørby)

11 Valgforum på facebook. Årets nyttigste gruppe! 419 medlemmer med en kompetanse jeg manglet og som byr på hjelp i store og små utfordringer! For meg har dette vært alfa og omega, det har gitt meg trygghet til å råde valgstyret til å gå imot departementets tilrådninger, det har utviklet min interesse for valg og trøstet meg flere ganger.

12 Jeg håper vi kan la gruppen leve videre, det er ikke lenge til neste valg!

13 Min eneste bekymring i forhold til denne gruppen er hvem som får tilgang. Jeg håper at vi kan få til en slags verifisering av medlemmene, for det er helt klart at om en sulten journalist fikk tilgang til innholdet ville det være mat for mange forsider her.

14 Takk for meg!


Laste ned ppt "Prosjektleder valg 2015 Bente Huuse VALG 2015. EN NYBEGYNNERS BEKJENNELSER."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google