Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Abney and Associates Cyber attack Reviews│The Nine-Day Cyber Attack.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Abney and Associates Cyber attack Reviews│The Nine-Day Cyber Attack."— Utskrift av presentasjonen:

1 Abney and Associates Cyber attack Reviews│The Nine-Day Cyber Attack

2 Den ni-dagers Cyber-angrep som brøt Internett Det har vært en stund siden de fleste av oss klaget om spam choking våre innbokser. Som Gangnam stil og designer cupcakes spilles spam. Men den siste cyber-angrep på Spamhaus, en europeisk anti-spam organisasjon, returnerte spam til spissen av tungen. Det meste, fordi den forårsaket problemer for har en masse uskyldige tilskuere, og det de av oss på cybersikkerhet frontlinjene toting opp leksjonene. Faktisk var gjerningsmannen ikke spam-meldinger selv. De var skyggefulle operatører ut å holde Internett-portaler som er åpen for spam, men denne gangen sin taktikk forårsaket bekymringsfull sikkerhetsstillelse skade. (Les mer: Anti-Spam kampen syltetøy opp Internett over hele verden) Interessant, var det ikke noe nytt om tilnærmingen. Dette var et distribuert denial of service angrep, eller DDoS: historisk en grov, artless måte å få ned et mål på nettet. Gjerningsmannen utnytter bare botnet for å oversvømme en mål-nettverk med forespørsler om informasjon. Målserverne er lammet av falske spørringer, mens legit brukernes ikke kan kjempe seg gjennom. Det var enkel og effektiv tilbake i DDoS glanstid. Men, som spam, DDoS-angrep har falt de siste årene-mest fordi CIOs har lært hvordan du raskt beregne infiserte trafikk og holde sine nettverk nynner. I en krig av dollar tilbrakte de gode gutta bare ut de slemme gutta og sin nesten spillet. Men dette angrepet hadde betydelig innvirkning. Så hva er nytt og annerledes om Spamhaus saken? Første: Den omfang, varighet og raffinement av angrepet. Hvis typisk DDoS angrep er engangs militære sammenstøt, var dette Pattons tredje hæren storming Europa. Når perps ikke blåse opp CloudFlare, et selskap Spamhaus hadde på plass for å bøye av slike angrep, de byttet tannhjul og lanserte intermitterende streik mot Internett utveksler fra London til Hong Kong. Resultatet var en god del trafikk-avtagende, spesielt i London, og den aggressive handlingen fortsatte på og av, i ni dager.

3 Andre: Det er den identifisert kilden av angrepet. Det kommer ikke med de geografiske mistenkte i Øst-Europa eller Asia. Skurken sies å være en nederlandsk bekymring, Cyberbunker, med en rapportert business vendetta mot Spamhaus. Hvis så, er det en enestående eskalering av kommersielle cyber konflikt, å spre for å forårsake kostbare problemer for utallige uninvolved organisasjoner. Det var cyber tilsvarer en hensynsløs skuddveksling i Grand Central Station i rushtiden. Du trenger ikke å være involvert for å bli skadet. Ingen vet Hvis dette signaliserer starten av en trend-om vi bør være oppkvikkende for en ny bølge av Smart utformet DDoS angrep. Det er det virkelig illevarslende aspektet av Spamhaus saken. Dette burde gjøre oppetid-bevisste selskaper vurdere deres Internett-operatører med friske øyne. Det er lærdom overalt: Det er ikke bare ren oppetid som er viktig, men deres evne til å avlede vedvarende, langvarig DDoS-angrep. Når et mål som er forbundet med en bestemt dårlig forberedt data center befinner seg i trådkorset, alle inn og ut av datasenterets er redusert trafikk, selv om de fleste av det er uskyldig.

4 Hvordan innstilt i er en operatør å avlede såkalte "mangesidig" angrep, som kommer via web-lesere, programmer, og tabletter eller smarttelefoner i tillegg til e-post? Det er en truism av nå som maskinvare og programmet mangfold gir angripere utallige potensielle toeholds, og de trenger bare lykkes en gang for å forårsake skade. Men å svare på så kompleks en trussel skiller varsity spillere fra tredje-strengen. Defensiv nedbøyning er bare del av resepten. Er en operatør skanning horisonten preemptively-identifisere trusler (DDoS og andre typer), fremdeles dem, og beskytte kunder før problemer faktisk utbrot? Fordi angrep av én type eller en annen er å være formulert og fyrt av 24/7, er 24/7 utgående overvåking viktig. Det er en reverberating debatt, morgenen etter, om hvor stor Spamhaus virkelig var, og hvor mange ofrene var faktisk vondt. Men det er nesten irrelevant. Det virkelige problemet: en større, designede distribuert denial of service angrep er et sannsynlig scenario. Opptog av to kommersielle bekymringer slugging det ut på denne måten i cyberspace, bloodying frisk ofre over hele verden med hver punch kastet, bør fange opp alles oppmerksomhet og galvanize beskyttende tiltak. Du bør også lese: https://free.yudu.com/groups/items/3079 http://www.topix.com/forum/city/fullerton-ca/T8GB2GM6R1RAEBP5Q


Laste ned ppt "Abney and Associates Cyber attack Reviews│The Nine-Day Cyber Attack."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google