Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Program for interkommunalt nettverksmøte for innovasjon og velferdsteknologi Rogaland den 3.september 2015 på rådhuset i Eigersund Vi serverer enkel.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Program for interkommunalt nettverksmøte for innovasjon og velferdsteknologi Rogaland den 3.september 2015 på rådhuset i Eigersund Vi serverer enkel."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Program for interkommunalt nettverksmøte for innovasjon og velferdsteknologi Rogaland den 3.september 2015 på rådhuset i Eigersund Vi serverer enkel lunsj fra kl Velkommen v/Sigrund B. Midbrød Eigersund kommune og Henrik Hovland USHT Rogaland Presentasjon av velferdsteknologiprosjektet i Egersund Presentasjon av prosjektet Friskliv og hverdagsrehabiliteringsarbeidet i Egersund. Kan velferdsteknologi styrke folkehelsearbeidet? Hdir-prosjekt Fjernbehandling kronisk syke v/leder på frisklivsentralen I Stavanger, Kristine Skjøthaug Pause Presentasjon fra pilot i Horten og det nasjonale velferdsteknologi-programmet om Spider, et logistikk-program for hjemmetjenesten Status for VFT prosjekter i Stavanger Inventas as (tjenestedesignfirma - se lenke til KS) inviterer kommunene til prosjektsøknadtjenestedesignfirmase lenke til KS Fylkesmannens representant Anne B. Andersen har ordet Runde rundt bordet med mulighet for innspill og oppdatere på status - Oppsummering og avslutning Vi gratulerer også USHT Hordaland med opprettelsen av eget interkommunalt nettverk for velferdsteknologi!USHT Hordaland USHT Rogaland deltar på oppstartsmøte 1.september i Bergen.

4 Veien videre.. Vi trenger strategiplan som en informasjon og forankring hos politikerne Vi må informere brukerne, pårørende og befolkningen om og skape en forståelse for at dette ikke bare handler om helse og omsorg, men at det er teknologi som kan gjøre hverdagen enklere for «hvermannsen» Hva passer for hvem? Gode redskaper for kartlegging av brukergrupper. Hvem er den "rette" bruker? Vi ønsker oppnå en god prosess for å få tjenesten integrert i organisasjon Vi ønsker gode rutiner for implementering av VFT hos bruker Vi ønsker gode tjenester og trygghet for bruker. Mindre ressursbruk for kommunen

5 Veien videre.. Økt kunnskap om hva de andre kommunene har gjort Mulighetene for samarbeid Hvordan få i gang prosjekter; forberedelsesfasen, kartlegging av brukerbehov, tilskudd, lover & regler- Hva er kjekt å ha? Hva bør tas i bruk?

6


Laste ned ppt "Program for interkommunalt nettverksmøte for innovasjon og velferdsteknologi Rogaland den 3.september 2015 på rådhuset i Eigersund Vi serverer enkel."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google