Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
PublisertSvein Bakke Endret for 7 år siden
1
Brukerundersøkelse Fylkesrådmannens kantine. Sentraladmin. Arkitekt Eckhoffsg.1 4010 Stavanger
2
Kantinetilbudet i sentraladministrasjonen Undersøkelsen ble gjennomført høsten 2014 332 mulige respondenter 212 svar (svarprosent: 64) Kantinas tilbud kan deles i tre hovedgrupper: frukt, grønt m/salatbar, brødvarer og pålegg samt varmmat. 26.09.2016
3
Hvor ofte bruker du kantina i dag? 26.09.2016
4
Kjøper mat 26.09.2016
5
Spiser i kantina 26.09.2016
6
Hvordan mener du åpningstiden bør være? Kantina skal være åpen når medarbeiderne har lunsjpause. Samtidig må vi ta hensyn til matsikkerheten. Det betyr at kantinas åpningstid ikke kan være lenger enn inntil 2,5 timer med dagens utstyr. 26.09.2016
7
Hvor fornøyd er du med utvalget i salatbaren? 26.09.2016
8
Interesse for brødmat der jeg selv velger ut og legger på pålegg 26.09.2016
9
Interesse for ferdigsmurte brødskiver med godt pålegg 26.09.2016
10
Interesse for horn med ost og skinke 26.09.2016
11
Er det viktig for deg om brødmaten er fersk/nybakt eller frossen/halvfabrikata? 26.09.2016
12
Hvor fornøyd er du med suppa som serveres i kantina? 26.09.2016
13
Hvor fornøyd er du med utvalget av øvrig varmmat som serveres i kantina? 26.09.2016
14
Hvor fornøyd er du med kvaliteten på varmmaten som serveres i kantina? 26.09.2016
15
Interesse for oppkuttet frukt 26.09.2016
16
Interesse for oppkuttede grønnsaker 26.09.2016
17
Interesse for vegetarretter 26.09.2016
18
Interesse for økologisk mat 26.09.2016
19
Interesse for kortreist mat 26.09.2016
20
Interesse for glutenfri/laktosefri mat 26.09.2016
21
Interesse for temadager som tex-mexdag, vegetardag, spansk dag osv 26.09.2016
22
Akustikk 26.09.2016
23
Belysning 26.09.2016
24
Inneklima 26.09.2016
25
Universell utforming 26.09.2016
26
Avfallshåndtering 26.09.2016
27
Håndhygiene 26.09.2016
28
I hvilken grad kan forbedring av spisemiljøet påvirke din bruk av kantina? 26.09.2016
29
Ville du gitt opplysninger om egen allergi til kantina, slik at de kan imøtekomme ditt behov? 26.09.2016
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.