Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det manglet en nettside med oversikt over alle snøscooterløyper i landet. Nesten alle kommuner har ulikt oppsett / plassering av hvor man finner info.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det manglet en nettside med oversikt over alle snøscooterløyper i landet. Nesten alle kommuner har ulikt oppsett / plassering av hvor man finner info."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Det manglet en nettside med oversikt over alle snøscooterløyper i landet. Nesten alle kommuner har ulikt oppsett / plassering av hvor man finner info om løypene. Ett ”mareritt” å skulle lete opp når man trenger det.... Nå er jobben gjort.... Forsøker å skape ett mest mulig enkelt nettsted – hvor man med færrest mulig klikk – finner den infoen man trenger.

4 Det koster å drive nettsiden – eie domene og betale for profesjonelle tjenester slik at man slipper f.eks pop-up reklame fra nettcasino o.l. Har derfor åpnet for ”informativ reklame” – reklame som snøscooterførere kan ha nytte av. Håper å kunne presentere slik reklame på hver enkelt kommunes side – slik at man ser hvor det er mulighet for å få seg en matbit, hvor man kan tanke drivstoff etc.

5 Har IKKE som mål å bli rik av nettsiden. Startet opp nettsiden av ren idealisme – og med ett ønske om å lage noe som andre har bruk for og kan ha glede av.

6 Eksempel; Storfjord kommune – Troms. (KUN ”informativ” reklame)

7 Tips om aktuelle firma som ønsker sin bedrift profilert på de ulike kommuners side - mottas med takk. Kun 500,- pr kalenderår. Firma som annonserer ”i større omfang” har andre priser.

8 Egen side på Facebook – hvor løypestatus o.l fortløpende legges ut.

9 Veien videre..... - Gi klubber ”redaktør-rettigheter” til å kunne publisere løypestatus på facebook-siden? Det er vanskelig som enkeltperson å få med seg alt, og legge inn alt. - Avhengig av input/feedback for å kunne lage ett best mulig nettsted for brukerne.


Laste ned ppt "Det manglet en nettside med oversikt over alle snøscooterløyper i landet. Nesten alle kommuner har ulikt oppsett / plassering av hvor man finner info."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google