Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Konverting av videofil Nedlasting av klient, installasjon og konfigurasjon, bruk NBBF/Dommerkomiteen 2010.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Konverting av videofil Nedlasting av klient, installasjon og konfigurasjon, bruk NBBF/Dommerkomiteen 2010."— Utskrift av presentasjonen:

1 Konverting av videofil Nedlasting av klient, installasjon og konfigurasjon, bruk NBBF/Dommerkomiteen 2010

2 Nedlasting av klient Gå til http://handbrake.fr/ og velg Download, deretter aktuelt operativsystem (Mac OS eller Windows)http://handbrake.fr/

3 Nedlasting og konfigurering av klient Dersom din nettleser stopper nedlasting av filen må du klikke på den gule linjen og velge ”Download File” og deretter ”Run” i dialogboksen som åpner seg. Filen er på ca 4,7 Mb. Godkjenn deretter lisensbetingelser m.m. og installer programmet i den foreslåtte mappen på din maskin.

4 2. Velg ”source” og klikk på DVD/VIDEO_TS folder og deretter den aktuelle VIDEO__TS mappen du har din kamp liggende i og trykk ”OK”. Vent på at filene leses inn før du gjør noe mer. 1. Klikk på ”browse” i ”Destination” og velg navn og plassering for de nye MP4-filene”

5 3. Når navn, source og outputsettings (MP4) er klare trykker du på ”Start”-knappen på menylinjen. Programmet tar et DVD- kapittel for seg slik at man må gjenta prosessen for hvert kapittel i originalen. Kapitlene er VOB-filer i VIDEO_TS mappen og er vanligvis mye større enn alle andre filer.

6 4. Systemvinduet som starter indikerer fremdriften på konverting av det første kapittelet. Når denne er ferdig er det klart for å konverter neste kapittel.

7 5. Velg neste ”title” (sourcefil/kapittel), sjekk at filnavnet også endrer seg samtidig. Trykk start igjen og fortsett til alle kapitler er konvertert.

8 Du har nå et antall mp4-filer som kan lastes opp til FTP-serveren (se egen brukerveiledning) eller brukes i redigeringsprogram (se egen brukerveiledning) for å klippe ut situasjoner eller sette merkelapper (”tags”) på ulike situasjoner. Med dette filformatet blir det mye enklere å klippe ut situasjoner, filene blir mindre og raskere å laste opp/ned og evalueringsarbeidet blir enklere. Vi oppfordrer alle til å konvertere DVD-opptak til mp4-filer på denne måten. Benytt gjerne annen programvare enn Handbrake bare resultatfilene blir like bra. Se basketballdommer.com for flere tips til programvare under toppmenyen ”Info/Programvare”.


Laste ned ppt "Konverting av videofil Nedlasting av klient, installasjon og konfigurasjon, bruk NBBF/Dommerkomiteen 2010."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google