Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne blir forfulgt. (Alle foto er illustrasjonsfoto)

3 Misjonærene driver et allsidig evangelisk arbeid Bibeloversettelse Bibelskole Kristent fagpersonell (fagfolk ansatt i selskaper, institusjoner og høyskoler)

4 «Vi velger livet», undervisning på lokale skoler hvor vi tar opp viktige tema for ungdom. Utdanning av kvinner innen salg og distribusjon, design og business.

5 Ønsker du å støtte arbeidet i Sentral-Asia? Bli Sentral-Asia-fadder eller gi en gave til 8220.02.90131, merket «Sentral-Asia». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00.giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no

6 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google