Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

10 år med digitalisering «Fra pain til gain» Det går ikke lenger å vente til i morgen – ikke bare må du sikre deg, du må utnytte fordelene! Hva kan vi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "10 år med digitalisering «Fra pain til gain» Det går ikke lenger å vente til i morgen – ikke bare må du sikre deg, du må utnytte fordelene! Hva kan vi."— Utskrift av presentasjonen:

1 10 år med digitalisering «Fra pain til gain» Det går ikke lenger å vente til i morgen – ikke bare må du sikre deg, du må utnytte fordelene! Hva kan vi gjøre for å sikre oss og samtidig utnytte de positive effektene ved digitalisering?

2 Hvilket forhold har vi egentlig til digitalisering?

3 Hva er det som plager oss?

4 «Pain relief» - behov for digital førstehjelp!  Verden digitaliseres – men det er mye skepsis  OG, det er kanskje mye sunn skepsis!  Det dreier seg om å levere «Pain relief» der behovet er å ha mulighet for kontroll over egne data.  Hvordan  Kunnskap  Kultur  Løsninger - og her kommer Commfides inn!

5 Hvordan ser det ut når vi ser på “Gain”

6 Hvordan oppnå Konkurransefortrinn og lønnsomhet Helhetlig strategi eller enkeltstående tiltak? Ja takk – begge deler, men det er skremmende få som tenker helhetlig men mange som vil eller må i gang nå!

7 Ja takk, begge deler fordi Mange vil i gang, men helheten er kompleks og den skremmer. Utsettelser gir skader og behov for digital førstehjelp. Akutt behandling krever løsning med enkelttiltak. Enkelttiltakene bidrar også til å: bygge kunnskap endre kultur åpne døren for helthetlig strategi

8 Ja takk, begge deler under forutsetning av Vi kjenner til-, og baserer enkelttiltak på internasjonale standarder => løsningene vi anskaffer blir komponenter i en helhetlig strategi.

9 Alt som digitaliseres skal sikres - før eller senere «e-ID er kjernen i den digitale sikkerheten» «e-ID er som et tankskip som kommer ut av tåka – den kommer til å være over alt» – vi skulle bare ha sett det tidligere Sikkerhet og lønnsomhet går sammen Helhetlig strategi eller førstehjelp - kom i gang nå Med løsninger du kan ta med videre til en helhet

10 Commfides produkter og tjenester Følger de europeiske og norsk standard Tilpasses til EU nye lovgivning (eIDAS) Løser enkeltstående behov og bygges til en helhet. Vi er ikke så opptatt av det særnorske, men jobber sammen med de ledende internasjonale leverandørene for å sette sammen de beste og varige løsningen for et norsk og nordisk marked.

11 Commfides produkter og tjenester - SSL De fleste av dere kjenner oss som leverandør av SSL sertifikater. Mer enn halvparten av internett trafikken som sikres i Norge krypteres med SSL levert gjennom Commfides og forhandlere. Men, bare ca. 10% av internett trafikken i Norge krypteres – så potensialet er fortsatt stort.

12 Commfides produkter og tjenester, e-ID e-ID for alle formål Personlig e-ID Virksomhetssertifikater Ansattsertifikater Commfides Incognito Commfides Kryptert e-post Signeringsporten.no Commfides LRA

13 Partnere og sponsorer i dag Oberthur Safenet Mercell Og for anledningen Trippus


Laste ned ppt "10 år med digitalisering «Fra pain til gain» Det går ikke lenger å vente til i morgen – ikke bare må du sikre deg, du må utnytte fordelene! Hva kan vi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google