Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Two Teachers En kort innføring til foreldre. Hva er Two Teachers? En av tidenes største norske studier på utdanning. På initiativ fra Kunnskapsdepartementet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Two Teachers En kort innføring til foreldre. Hva er Two Teachers? En av tidenes største norske studier på utdanning. På initiativ fra Kunnskapsdepartementet."— Utskrift av presentasjonen:

1 Two Teachers En kort innføring til foreldre

2 Hva er Two Teachers? En av tidenes største norske studier på utdanning. På initiativ fra Kunnskapsdepartementet. Ledes av Lesesenteret, Universitetet i Stavanger. Støttes av Norges Forskningsråd.

3 Hva er Two Teachers? Undersøker hva det betyr for elevene å ha flere lærere i lese-/ skriveopplæringen, som:  Påvirker det elevens læringsutbytte?  Påvirker det motivasjonen og engasjementet til elevene?  Har det noe å si for samspillet mellom elev og lærer?  Kan det gi bedre tilpasset opplæring til hver enkelt elev?

4 Hva er Two Teachers? Ekstra lærer i lesing og skriving til én klasse i 4 år, fra 1. trinn høsten 2016. Studien følger deltakerklassene fra 1. til 4. trinn. Tilbud om kurs og kompetanseheving for lærerne.

5 Hvem er med? 150 skoler i Sør-Norge 300 førsteklasser fra høsten 2016

6 Hvorfor delta?

7 Sterkere søkelys på begynneropplæringen...

8 ... kurs og kompetanseheving for lærerne...

9 ... få, men kjekke oppgaver for elevene...

10 ... et viktig bidrag til mer kunnskap om hvordan norsk skole bør være – til beste for elevenes læring.

11 Også greit å merke seg at:... Two Teachers overholder gjeldende norske regler for personvern... alle elever blir anonymisert... skolen anbefaler at alle elevene deltar... deltakelse har ingen negative konsekvenser for elevene

12 Også greit å merke seg at:... samtykkeskjema leveres i konvolutt til ditt barns lærer... skolen sender samtykkeskjemaene til Two Teachers... det er mulighet for å trekke seg når som helst (og da blir alle opplysninger slettet)

13 Fortsatt nysgjerrig?

14 Mer informasjon: I brosjyre og samtykkeskjema Lesesenteret.uis.no/two_teachers Facebook.com/twoteachers

15 Tusen takk for hjelpen!


Laste ned ppt "Two Teachers En kort innføring til foreldre. Hva er Two Teachers? En av tidenes største norske studier på utdanning. På initiativ fra Kunnskapsdepartementet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google