Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Frisørsalong Gruppa driver en frisørsalong i byen Dere skal bestemme prisene, og lage et budsjett for en måned.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Frisørsalong Gruppa driver en frisørsalong i byen Dere skal bestemme prisene, og lage et budsjett for en måned."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Frisørsalong Gruppa driver en frisørsalong i byen Dere skal bestemme prisene, og lage et budsjett for en måned.

3 Hva skal en dameklipp koste? Hva er en vanlig pris for en dameklipp? Hva er det meste DU er villig til å betale? Hva er laveste pris DU kunne tatt for en dameklipp? Hva må dere vite for å bestemme prisene?

4 Hva påvirker prisene? Hvilke utgifter har frisørsalongen? Hvilke inntekter har frisørsalongen?

5 Lag et budsjett for frisørsalongen Bruk opplysningene dere får utdelt Om noen viktige kostnader eller inntekter mangler må dere diskutere dere frem til realistiske tall. Husk at noen inntekter og utgifter har en sammenheng – f.eks salgsinntekter og mva

6 Hvor mye er overskuddet eller underskuddet for salongen? – Juster budsjettet deres slik at dere blir fornøyd Forandre priser? Arbeidsmengde?

7 Lage budsjett i Excel I Excel kan vi lage et budsjett hvor vi kan lett variere antall hårklipp og priser. Da kan man justere på disse til man er fornøyd med budsjettet. Lag et budsjett i Excel, og bruk mest mulig formler.

8


Laste ned ppt "Frisørsalong Gruppa driver en frisørsalong i byen Dere skal bestemme prisene, og lage et budsjett for en måned."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google