Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

-Endring i Leveringsinformasjon’s bildet - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT for Gruppeleveringer Ny / Endret.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "-Endring i Leveringsinformasjon’s bildet - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT for Gruppeleveringer Ny / Endret."— Utskrift av presentasjonen:

1 -Endring i Leveringsinformasjon’s bildet - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT for Gruppeleveringer Ny / Endret funksjonalitet på TOS HT ifm CCEN

2 Leveringsinformasjon Følgende endringer er gjort i Leveringsinformasjon på TOS HT. Det er nå obligatorisk å gå inn på Lastbærerregnskap for kunden/e i leveransen. Er det gruppelevering, må sjåfør ha ført Lastbærerregnskap for samtlige kunder.(se gruppelevering) Elektronisk Signatur blir ikke tilgjengelig før Skanning ut av bil og Lastbærerregnskap er utført.

3 Lastbærerregnskap Følgende endringer er gjort i Lastbærerregnskap på TOS HT. Feltet Saldo er lagt til: Viser saldo pr enhet for kunden. Denne er ikke online, men stammer fra siste døgn. Feltet Levert: Indikerer antall levert, denne er automatisk i fylt med et forslag, dette er antallet transport lastbærere og indikerer ikke nødvendigvis det korrekte antallet. Eksempelvis NLP 106 kasse vil ikke bli automatisk talt ettersom den i systemet ikke er en transportlastbærer. Manuell telling må derfor fortsatt utføres av sjåfør.

4 Gruppelevering Det må være ført Lastbærerregnskap for alle kunder FØR signering kan gjøres og leveransen ferdigstilles. Kunde, trykk på for å velge Indikerer om Lastbærer regnskap er ført for kunden eller ikke Navigere mellom sidene med kunder i gruppeleveringen Gå tilbake til Leveringsinformasjon Leverte og returnerte lastbærere/pant må telles og bekreftes pr kunde i gruppeleveringen, tidligere ble dette kun utført for hovedkunden i gruppeleveringen.

5 Normal levering Slik er flyten for Lastbærerregnskap der det er en enkel levering. (Ingen Endring) Velg - Lastbærerregnskap Legg inn antall levert / returnert Velg: OK

6 Gruppelevering Slik er den nye flyten for Lastbærerregnskap, når det er en gruppelevering. Velg - Lastbærerregnskap Velg – Kunde i gruppelevering Legg inn antall levert / returnert Velg: OK for å bekrefte å gå tilbake til forrige bilde.


Laste ned ppt "-Endring i Leveringsinformasjon’s bildet - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT - Endring i Lastbærerregnskap på TOS HT for Gruppeleveringer Ny / Endret."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google