Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.

3 ”Kristne i Syria og Midt-Østen betaler en høy pris for å være Jesu vitner i en muslimsk kultur. Under borgerkrigen kan medkristne i andre land hjelpe oss med mat og medisiner, men dere kan også tale vår sak overfor styresmaktene i landet deres." PASTOR B, TARTUS, SYRIA

4 Åpne Dører har vært aktiv i Syria lenge før borgerkrigen begynte. Ved hjelp av gaver fra kristne i mange land støtter vi tusenvis av familier som er i en desperat situasjon inne i Syria.

5 For ca 750 kroner kan vi dele ut en nødhjelpspakke med mat og viktige varer. En slik pakke holder liv i en familie på fire personer i én måned.

6 Kirken i Syria er på sine knær. Men den er ikke slått ut. Den ber. Syriske kristne trygler oss om å be sammen med dem.

7 LA OSS STÅ SAMMEN MED DE KRISTNE I SYRIA! SKRIV UNDER GI BE

8 - om fred og om en slutt på blodbadet og volden. - om at kristne får styrke til å bli værende i landet, og at de kan være et lys i mørket. - for alle som sørger over drepte familiemedlemmer, og for dem som har mistet absolutt alt. - for de mest sårbare: barn, gamle, syke og skadde. - om beskyttelse for medarbeiderne i hjelpeorganisasjonene som deltar. - takk for alle syriske kristne som er villige til å være lys og salt midt i borgerkrigen. La oss be MED og FOR syriske kristne:

9 Frels oss, Herre, vår Gud, sank oss inn fra folkene så vi kan prise ditt hellige navn og uredde lovsynge deg. Salme 106,47


Laste ned ppt "I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google