Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”SANSEPARK” OPPSKRIFT : En steingal idè En kommuneadministrasjon med JA-folk En Fylkeskommune med DKS-midler En kommune med DKS-midler og stein En neve.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”SANSEPARK” OPPSKRIFT : En steingal idè En kommuneadministrasjon med JA-folk En Fylkeskommune med DKS-midler En kommune med DKS-midler og stein En neve."— Utskrift av presentasjonen:

1 ”SANSEPARK” OPPSKRIFT : En steingal idè En kommuneadministrasjon med JA-folk En Fylkeskommune med DKS-midler En kommune med DKS-midler og stein En neve arbeidsfolk Kreativiteten til 307 elever og 95 barnehagebarn Rør godt sammen, heves minst 2 måneder Glasur: En billedhugger fra Bodø ………………………………………………………så var vi i gang…………!

2 PLANEN IDÈ: Hvert oppvekstsenter sin skulptur Etableres i felles park på kommunens tusenårssted For fire år siden lagde hvert oppvekstsenter hver sin totempel – nå var det stein….. Harald Bodøgaard: Billedhugger bosatt i Bodø sa seg villig til å bidra. Han var i kommunen to runder: 22.-24. mai og 14.-16. juni. Første runde var han innom alle skolene, snakket med elevene og fortalte om sitt arbeid. Var engasjert til å lage hovedskulptur sammen med ungdommer fra kommunens ungdomsskole.

3 Rundt på skolene

4 Til steinbrudd for å finne egnet stein.

5 Øyegneis så langt øyet rakk.

6 Marlene (9.trinn) og Harald fant tilslutt det de ville ha.

7 Arbeidet med hovedskulptur begynner, kyndig veiledet av Harald Bodøgaard.

8 Sørlandet Oppvekstsenter Fra ide til ……..

9 ”Kanelsnurrspiralen”

10 Stein er tungt! Barnehagen hadde funnet en ute i naturen som lignet på ei kveite.

11 ”Kveito”

12 Leirfjord Barne- og ungdomsskole med sine vel 200 elever, boret hull i over 200 stein, inn på en silkewire, kjedet legges på begge sider av gangveien.

13 Gangstia er ferdig.

14 Leines Skole – ”Leinesormen”

15 Ulvang Oppvekstsenter ”Blyanten”

16 Tverlandet Oppvekstsenter ”Pinnsvinet”

17 Siste hånd på verket – hovedskulptur. Mosaikk legges.

18 ”Solfanger”

19 Færdi! Kunstner og kulturkonsulent tar en velfortjent kopp kaffe!

20 Åpning i regn – 16.juni 2006

21 Trommefanfare som virkelig skjerpet sansene våre. Julius Shutu fra NTNU i Trondheim

22 Regnet gjorde det umulig med lydanlegg ute, så hver skole fortalte om sin skulptur med høy stemme.

23 Det ble en sansepark – et produkt skapt av over 400 par hender. Takk til: Harald Bodøgaard som skapte med oss NFK for midler til å muliggjøre idèen ved å få inn kunstner Leirfjord Kommunes ute-arbeidskarer med over 80 timer blid jobbing Oppvekst og kulturetaten som sa ja, og åpnet kommunal DKS-sekk Skoler og barnehager som deltok med engasjement og iver. Hjelpere med store biler, gravemaskin og traktorer ”Når arkeologer om tusen år graver i Leirfjord, vil de finne en park av stein og lure på hvem som satte sine spor her” ”Det var vi det!” Beate Skogsholm


Laste ned ppt "”SANSEPARK” OPPSKRIFT : En steingal idè En kommuneadministrasjon med JA-folk En Fylkeskommune med DKS-midler En kommune med DKS-midler og stein En neve."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google