Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

JULE SONGAR. O jul med din glede og barnlige lyst, vi hilser deg alle velkommen. Vi hilser deg alle med jublende røst, titusener ganger velkommen. Vi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "JULE SONGAR. O jul med din glede og barnlige lyst, vi hilser deg alle velkommen. Vi hilser deg alle med jublende røst, titusener ganger velkommen. Vi."— Utskrift av presentasjonen:

1 JULE SONGAR

2 O jul med din glede og barnlige lyst, vi hilser deg alle velkommen. Vi hilser deg alle med jublende røst, titusener ganger velkommen. Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler. Så glad er vi, så glad er vi. Vi svinger oss i kretsen og neier, og bukker.

3 GLADE JUL Glade jul, hellige jul, engler daler ned i skjul. Hit de flyver med paradis grønt, hvor de ser hva for Gud er skjønt. Evig er englenes sang, evig er englenes sang.

4 Det lyser i stille grender av tindrande ljos i kveld Og tusende barnehender mot himmelen ljosa held. Og glade med song dei helsar sin broder i himmelhall som kom og vart heimsens frelsar som barn i ein vesal stall.

5 A MERRY CHRISTMAS I wish you a Merry Christmas And a Happy New Year !

6 Jinglebells, jinglebells, jingle all the way. Oh, what fun it is to ride in a one horse open sleigh.


Laste ned ppt "JULE SONGAR. O jul med din glede og barnlige lyst, vi hilser deg alle velkommen. Vi hilser deg alle med jublende røst, titusener ganger velkommen. Vi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google