Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene,"— Utskrift av presentasjonen:

1 God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene, Lars Kristian, Else Liv Torill og Gunn E

2 God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene, Lars Kristian, Else Liv og Gunn E.

3 God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene, Lars Kristian, Else Liv og Gunn E.

4 God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene, Lars Kristian, Else Liv og Gunn E.


Laste ned ppt "God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google