Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

ALLEMED. Hva er ALLEMED? ALLEMED er et handlingsverktøy laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU) NDFU har som mål.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "ALLEMED. Hva er ALLEMED? ALLEMED er et handlingsverktøy laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU) NDFU har som mål."— Utskrift av presentasjonen:

1 ALLEMED

2 Hva er ALLEMED? ALLEMED er et handlingsverktøy laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU) NDFU har som mål å belyse norsk fattigdom og bidra til å bekjempe negative konsekvenser av utenforskap. Bak dugnaden står en rekke frivillige organisasjoner, fagmiljøer og foreninger som sammen ønsker å bidra til at alle får være med.

3 ALLEMED Man merker egentlig ikke så mye til at ikke alle får vært med på idrett. De som ikke får vært med snakker ikke om det og sier at de ikke vil spille selv om de egentlig har det. jente, 14 år, Oslo

4 ALLEMED Hvorfor ALLEMED? Se en av temafilmene

5 ALLEMED Hvordan får vi ALLEMED? Spørsmål til samtale i par/grupper etter filmen: Hvilke konkrete handlinger gjør vi i vår organisasjon for å inkludere flest mulig? Har du et godt, konkret forslag til en ting du/dere kan gjør for å inkludere flere?

6 ALLEMED Og hva nå…? Dersom dere vil jobbe videre med å få alle med, foreslår vi: Teamdugnad: Ca 1 times gruppearbeid for 2-20 deltakere der dere blir enige om konkrete grep din leder-, trener- eller styregruppe vil ta framover. Stordugnad: Ca 1 times opplegg for grupper på 20-200 deltakere som bidrar til bevisstgjøring om konkrete handlinger den enkelte kan ta for å inkludere flere.

7 ALLEMED


Laste ned ppt "ALLEMED. Hva er ALLEMED? ALLEMED er et handlingsverktøy laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU) NDFU har som mål."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google