Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til Guds rike  Mange barn opplever manglende omsorg og kjærlighet, vold og krenkelser  Men Jesus sier: Hindre dem ikke! Forakt dem ikke! Før dem ikke på avveie! ( Matt. 18-19)

2 ECUADOR Tamboskolen er en god, kristen skole som verdsetter indianer- kulturen. Mange barn har foreldre som har emigrert til USA. Normisjon har vært med og bygge opp skolen. MALI Omskjæring av unge jenter er tradisjon. Det Norske Misjonsselskap støtter en lokal organisasjon for å endre praksis.

3 VIETNAM Utdanning er nøkkel til å komme ut av fattigdom. Misjonsalliansen jobber med diskriminerte og marginaliserte grupper. EGYPT Mamma Maggie driver et stort arbeid for barna på «søppelfjellet» i Kairo. Stefanusalliansen er prosjektets kanal til Norge. ISRAEL Vold og mishandling av mindreårige er utbredt i deler av det israelske samfunnet. Israelsmisjonen tilbyr et tilfluktssted.

4 KINA Der funksjonshemmede ikke får tilbud eller utfordringer gir Areopagos nye muligheter for mange barn og deres familier NEPAL Mange barn og ungdom blir hvert år solgt til sexindustrien i India. HimalPartner jobber for at jobbmuligheter kan få unge vekk fra trafficking.

5 Takk for at du tenner lys i verden


Laste ned ppt "Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google