Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

The tyler group barcelona technology news. Noen ganger er det lett å fortelle når en melding i innboksen har blitt sendt av en kjeltring. Åpningen linje,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "The tyler group barcelona technology news. Noen ganger er det lett å fortelle når en melding i innboksen har blitt sendt av en kjeltring. Åpningen linje,"— Utskrift av presentasjonen:

1 the tyler group barcelona technology news

2 Noen ganger er det lett å fortelle når en melding i innboksen har blitt sendt av en kjeltring. Åpningen linje, "Kjære verdsatt kunde," angivelig være fra en bank som du ikke selv har en konto, er en død giveaway. Men praksisen med phishing-lure deg til å gi konfidensiell bankdetaljer-er blitt mer sofistikert, og selv erfarne brukere kan være tatt ut. Ikke bare datamaskiner, men også transportabel telefonene er nå målrettet av de kriminelle som sende disse meldingene, og en Yorkshire innlegget granskingen avdekket flere 55.000 tilfeller av personlig bedrageri i denne regionen i fjor alene. Svindlere modus operandi er å sende deg en link til en klonet versjon av en respektabel banktjenester nettsted, på noen falske påskudd. Du er forledet til å tro dine personlige detaljer blir sendt til banken din, men de faktisk gå til en bakrommet i noens hus, hvor som helst i verden. Når bevæpnet med disse detaljene, kan mottakeren søke om kreditt i ditt navn, eller betale for varer fra kontoen din.

3 Imidlertid kan du beskytte deg selv ved å ta noen enkle forholdsregler – hvorav først er aldri å svare på en e-post fra en finansiell institusjon, og som inkluderer Johnny-come-lately antrekk som PayPal. Respektabel organisasjoner som dette (Hvis du fremdeles anser bankene respektabel) be aldri deg om å legge inn dine detaljer unntatt på sine egne websider, og selv da de be ikke om alt på en gang. Hvis du får en forespørsel via e-post, er det en forfalskning. Du kan raskt se om en finansiell nettsted er ekte ved å se på den lille adresselinjen som vises nederst i nettleseren din når du holder musepekeren over en kobling. Det skal samsvare med nøyaktig adressen du venter; Hvis ikke, ikke klikk den. I alle fall hvis koblingen er inne i en e-post, ignorere det og skriver inn bankens adresse for hånd i stedet.

4 E-postmeldinger fra personer du ikke kjenner, og som inneholder vedlegg er et annet avslørende tegn. Disse er ofte programmer som installerer seg selv på PCen og samle inn informasjon som du type, så sende det tilbake til forfatterne. En anstendig anti-virus program bør stoppe dette ved kilden, og du trenger ikke å betale for one-AVG Free og Microsoft Garanti Vesentlige vil gjøre jobben. Ser for dårlig grammatikk, også. Hvis en melding er dårlig formulert, men hevder å komme fra et pålitelig selskap, kan du slette den. Og til slutt, hvis avsenderen hevder å være fra toll eller noen andre regjering kroppen, være veldig mistenksom. Lukking linjen "Copyright HMRC" er signaturen til en forger; en reell regjering publikasjon vil hevde "Crown copyright".


Laste ned ppt "The tyler group barcelona technology news. Noen ganger er det lett å fortelle når en melding i innboksen har blitt sendt av en kjeltring. Åpningen linje,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google