Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Edderkopper Spider. Giftige dyr Nesten alle edderkopper er giftige, men svært få er farlige for mennesker. De bruker giften til å lamme byttene sine.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Edderkopper Spider. Giftige dyr Nesten alle edderkopper er giftige, men svært få er farlige for mennesker. De bruker giften til å lamme byttene sine."— Utskrift av presentasjonen:

1 Edderkopper Spider

2 Giftige dyr Nesten alle edderkopper er giftige, men svært få er farlige for mennesker. De bruker giften til å lamme byttene sine. Den farligste av alle edderkopper heter Australsk tunell-edderkopp, og er en kjent morder i den sør-østlige delen av Australia. Bor du i Norge er det ingen grunn til å frykte at du skal finne en farlig edderkopp

3 Edderkopp Edderkoppen har stor bløt bakkropp Liten forkropp Åtte bein Giftkjertler

4 Jaktmetoder Edderkopper er rovdyr og fanger sine bytter på forskjellige måter. Fangnett

5 Bakholdsangrep

6 Vannhinnen som nett.

7 Noen edderkopper jakter med lasso. De har en silketråd med en klebrig kule i enden. De setter seg på en plass med god utsikt og venter på et insekt. Når insektet kommer prøver de å treffe det med ”lassoen”.

8 Det fins ca. 37000 beskrevne edderkopper. Av disse er bare 20 farlige for mennesker, men ingen av dem bor i Norge! Edderkoppsilke er et av de sterkeste stoffene vi kjenner til.


Laste ned ppt "Edderkopper Spider. Giftige dyr Nesten alle edderkopper er giftige, men svært få er farlige for mennesker. De bruker giften til å lamme byttene sine."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google