Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan finne ut om dokumentet er sendt elektronisk fra DocuLive: Det er viktig å velge en lege som ligger i legeregisteret. X400 sier om legen har en.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan finne ut om dokumentet er sendt elektronisk fra DocuLive: Det er viktig å velge en lege som ligger i legeregisteret. X400 sier om legen har en."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan finne ut om dokumentet er sendt elektronisk fra DocuLive: Det er viktig å velge en lege som ligger i legeregisteret. X400 sier om legen har en elektronisk adresse. Hvis man skriver inn adressen til legen manuelt blir det ikke sendt elektronisk. Det blir heller ikke sendt elektronisk hvis man velger et legesenter og ikke en lege til å motta dokumentasjon.

2 I brev/epikrise som har blitt sendt ut, kan man hvis man har musepeker på legenavnet dokumentet har blitt sendt til, få informasjon om når det har blitt sendt elektronisk og når det har blitt printet ut på papir.

3 Hvis man trenger en ny utskrift på papir/elektronisk hak av ”for utsendelse” fra utskriftsikonet og utskrift…. NB: Alle dokumenter som sendes elektronisk skal også sendes på papir til lege. Sjekk også nivå 1 prosedyre: Pasientjournal - Elektronisk utsendelse av epikriser og brev + Brukerveiledning: Pasientjournal - Adressering av brev og epikriser i DocuLive

4 Epikriser som sendes elektronisk Det er en feil på epikriser/brev som sendes elektronisk. De som mottar dokumentet får ikke opp hvilken avdeling/post pasienten har vært på. Viktig å sette på avdeling manuelt i et tekstfelt.

5 Brev som sendes elektronisk


Laste ned ppt "Hvordan finne ut om dokumentet er sendt elektronisk fra DocuLive: Det er viktig å velge en lege som ligger i legeregisteret. X400 sier om legen har en."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google