Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS

3 KLUBB BDO 2015/2016 OPPSTARTSMØTE DATOER AGENDA LAGSPROSESSER

4 KLUBB BDO OPPSTARTSMØTER -VIKTIG AT PÅMELDTE TRENERE ER REPRESENTERT HER

5 KLUBB BDO OPPSTARTSMØTER: Agenda Agenda: 18:00-19:00KLUBB BDO KONSEPTET 19:00-20:00Demo Økt (Vi demonstrerer en av øktene på KLUBB BDO) 20:00-21:00Treningsgruppe prosess (Derfor viktig at alle er representert med en trener på dette møtet) HUSK! Sett av datoen I kalenderen

6 KLUBB BDO OPPSTARTSMØTE: Treningsgruppeprosessen Følgende gjennomføres i hver treningsgruppe: 1.Presentasjonsrunde a)Hvor mange år har du trent? Hva motiverer deg til trenergjerningen? Osv. b)Hvilken kompetanse besitter du som trener, har du noen kurs eller relevant erfaring? 2.Ansvarsfordeling i treningsgruppen (Fyll ut vedlegg 1) a)Rapporteringsansvarlig -Denne personen vil være ansvarlig for å ha kontroll på hvem som har vært på trening. Navn, klubb og fødselsdato. Samt å innlevere dette gjennom et skjema før Kampdag 1. -Kommunikasjonsansvarlig mot TFK for sin treningsgruppe. b)Hovedtrener -Denne personen føler seg trygg på å stå på feltet. Er en god leder og får alle med seg. -Hovedtreneren ser helhet og gir feedback på det strukturelle og relasjonelle. c)Rolletrenere -Tar for seg enkelt lagdeler (keeper, forsvar, midtbane, spisser) fordeler mellom seg. -Følger opp individuelt og relasjonelt mot sin lagdel. -Følger opp økta sin rød tråd, og følger opp hovedtrener sin coaching.

7 KLUBB BDO OPPSTARTSMØTE: Treningsgruppeprosessen 3.Diskuter spillere i treningsgruppen deres. a)Kampdagstropp skal bestå av 11+2 spillere. b)Treningsgruppene skal bestå av maks 16 spillere. c)Hvilke spillere bør være med på dette i lys av KLUBB BDO sine kriterier? d)Jobb med nøytraliteten vår på dette vanskelige punktet, dette er ankerpunktet mot foreldretrenere e)Vi vil oppdage gjennom KLUBB BDO at enkelte vil slite med å henge med og kanskje få dårlige opplevelser. Ha det i bakhodet også. Alle arenaer er ikke alltid motiverende. 4.Treningsgruppen Vi slipper opp for å ha maks 16 spillere i treningsgruppen for vi vet referanser er vanskelig. Bruk treningene til å få referanser og hvordan spillerne klarer seg i gruppen. Husk å forbered gruppen på at bare 11+2 spillere skal være med på Kampdag1 og at det også etter det vil bli kuttet ned. Informer også om dette til egne spillere og foreldre i forkant av tiltaket at det er en seleksjons prosess i KLUBB BDO. 5.Videre fremdrift frem til treningsstart Avtal eventuelt nye møter og en kommunikasjonsplattform for å være optimalt forberedt til treningene og for kommunikasjonsflyt.

8 KLUBB BDO OPPSTARTSMØTE: VEDLEGG 1 TRENINGSGRUPPE: (sett kryss) U-13 GUTTER……U-14GUTTER…… U-13JENTER……U-13JENTER…… OMRÅDE:…………………………………..SONE:………………………… Treningsgruppe nr.:……… Rapporteringsansvarlig:……………………………………………………………………. Hovedtrener:……………………………………………………………………. På rolletrenerne ønsker vi i hvert fall at en må ha ansvaret for keeperne (noter lagdel i parentes) Rolletrener: ()…………………………………………………………………….


Laste ned ppt "SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google