Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Notodden voksenopplæring og Migranorsk Hvem er vi? Vi er en kommunal virksomhet som driver med ulike former for voksenopplæring. Vi har lokaler i Nopro-bygget,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Notodden voksenopplæring og Migranorsk Hvem er vi? Vi er en kommunal virksomhet som driver med ulike former for voksenopplæring. Vi har lokaler i Nopro-bygget,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Notodden voksenopplæring og Migranorsk Hvem er vi? Vi er en kommunal virksomhet som driver med ulike former for voksenopplæring. Vi har lokaler i Nopro-bygget, men skal til jul tilbake til gamle Sentrumsskolen.

2 Notodden voksenopplæring og Migranorsk VÅRE OPPGAVER: Norskopplæring for fremmedspråklige på dagtid for: – Flyktninger –Familegjenforente med norske statsborgere Grunnskoleopplæring for voksne Spesialpedagogiske tiltak Norskopplæring for arbeidstakere fra Nopro Kveldsundervisning i norsk for arbeidstakere som ikke kan tilstrekkelig norsk til å fungere optimalt i jobben sin, eller at de er arbeidssøkere…

3 Notodden voksenopplæring og Migranorsk Status våren 2008: Vi har hatt 4 (5) deltakere fra Blefjell sykehus på norskopplæring hver torsdag fra januar til nå i slutten av mai. Siste kurskveld er i kveld fra kl 18.00 – 20.45 –Veldig godt frammøte fra Blefjell sykehus ”Ny i Norge” er brukt som kursbok. (leksjonene 14 – 27)

4 Notodden voksenopplæring og Migranorsk Vi har et tilbud om nytt kveldskurs til høsten: Les mer om dette på vår hjemmeside: http://85.19.129.150/voks/index.htm Flere har gitt uttrykk for at de ønsker mer opplæring fra vår side I tillegg: Vi kan tilby ”sommerjobb” bestående av norskopplæring på nettet: Kurset ”På vei til helsefagarbeider” et kurs som via selvstudium gir et viktig påfyll til å kunne kommunisere bedre med kollegaer og ikke minst pasienter.

5 Notodden voksenopplæring og Migranorsk Kurset har videregående skole som målgruppe, men de vi har på norskkurs nå, sliter med å kommunisere på dette forholdsvis enkle nivået. – Det stopper fort opp på grunn av begrepsapparatet som ikke er inne… Konklusjon: Dette er en fin anledning til å bli bedre i norsk – litt hver dag….

6 Notodden voksenopplæring og Migranorsk ”SOMMERJOBB” I LEDIGE STUNDER! Vi tilbyr MIGRANORSK: Vi kan tilby et innføringskurs i dette nettbaserte interaktive kurset. Gir brukernavn og passord og tildeler et begrenset antall timer med et ”tak”. Vi følger med på om den enkelte er pålogget og virkelig bruker produktet. (tid pålogget) Vi videreselger dette produktet for Migranorsk til en pris som er oversendt personalkontoret.

7 Notodden voksenopplæring og Migranorsk Om Migranorsk AS Migranorsk AS ble etablert som eget aksjeselskap i desember 2002. Selskapet skal i første rekke jobbe for en rask og solid utbredelse av produktet og med videreutvikling. Migranorsk er et banebrytende språkkonsept for norskopplæring av innvandrere, basert på utstrakt bruk av digitale læringsressurser. Produktet er utviklet av Norsk Interaktiv AS. Eierstruktur Norsk Interaktiv Holding 95,5% Varodd 4,5% Visjon Migranorsk skal bli anerkjent som det beste og mest innovative e- læringsprosjektet i Norge. Samtidig skal Migranorsk føre til en bedre hverdag for innvandrere og deres familier gjennom økt integrering i nærings- og samfunnsliv.


Laste ned ppt "Notodden voksenopplæring og Migranorsk Hvem er vi? Vi er en kommunal virksomhet som driver med ulike former for voksenopplæring. Vi har lokaler i Nopro-bygget,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google